Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ifö Bromölla IF A/U-lag

Följ

A/U-lag

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Ifö Bromölla IF
Fotboll
A/U-lag
Träningsmatcher A

Match

Ifö Bromölla IF

3 - 1
MultiCopy Arena (Konstgräs)
22 mars 2017
18:30

Hässleholms IF

Referat

Referat: Ifö Bromölla IF - Hässleholms IF

Ifö/Bromölla IF – Hässleholms IF 3 –1 (2-0)

En imponerande seger mot division två laget Hässleholms IF bärgades på onsdagskvällen på Multicopy Arena.
Matchen inleddes med att lagen kände på varandra, man kunde dock snart skönja att det för dagen var ett oerhört fokuserat och disciplinerat hemmalag som utan större besvär höll gästerna borta från farligt område.
Till detta kan man notera att Hässleholms försvar hela tiden hotades av blixtrande omställningar.
Redan i 4:e minuten var det nära hemmaledning efter missförstånd mellan målvakt och en försvarare i Hässleholm som gick på samma inlägg och kolliderade, bollen hamnade istället hos André Leandersson vars avslut dessvärre gick över ribban.
Gästerna var påtagligt konfunderade över det svartvita aggressiva försvarsspelet och Hässleholms första riktiga chans kom i 28:e minuten, detta efter frispark metern utanför straffområdslinjen.
En bra frispark men här fick vi se Kristian Önnervik briljera och rädda målet från påhälsning genom att tippa bollen till en betydelselös hörna.
Efter detta blev hemmagrabbarna aningen stressade och Hässleholm tilläts under några minuter trycka tillbaka de svartvita i banan dock utan att skapa några direkta farligheter.
Istället var det hemmalaget som i 33:e minuten genom Mohammed Al Farhan skulle spräcka målnollan denna afton, efter ett perfekt inspel av Andre Leandersson kunde "Momma" med kraft dunka in bollen i målvaktens vänstra gavel och vi hade 1-0 på tavlan.
Efter målet infann sig åter tryggheten hos hemmagrabbarna och initiativet på plan kom alltmer att styras av våra svartvita.
I halvlekens sista minut vanns bollen högt upp i banan och en blixtrande omställning av André Reinholdsson avslutades med ett distinkt skott mot målvaktens vänstra stolpe och då denne inte lyckades stoppa bollen på rätt sida mållinjen hade vi med oss 2-0 i halvtid.
Andra halvleken kom att fortsätta som den första avslutades, dvs ett oerhört aggressivt försvarsspel samt en trygghet i egna spelet där det enkla hela tiden var det geniala.
I 59:e matchminuten fick vi se ett bra anfall som avslutades av Kim Thörnberg men målvakten tänjde på sig och lyckades rädda till en hörna.
På denna hörna fick vi se en kort variant där Kim Thörnberg petade bollen till Adam Winnberg vars inlägg skarvades av Robert Ancker-Book innan bollen slutligen kunde tryckas in i nät av André Leandersson och vi hade 3-0.
Gästerna blev alltmer frustrerade och i slutet av matchen satsade man allt på ett kort med långa uppspel mot forwards och i 80:e minuten skulle en reducering komma då ett inlägg från högerkanten nådde Joel Wedenell som kunde styra in bollen till 3-1.
Något mer skulle Hässleholm inte tillåtas skapa, istället var det hemmalaget som i 87:e minuten fick ett gyllene läge att öka på ledningen då man tilldömdes en straffspark för hands.
Straffen från Zehrudin Jusopovic kunde dock räddas av Hässleholms keepern och slutresultatet därmed fastställt till 3-1.
Härligt att se inställningen i laget denna kväll där alla jobbade för varandra på ett föredömligt sätt.
Hässleholm tilläts vissa perioder ha mycket boll men man tilläts däremot inte skapa några målchanser av värde.
Detta beroende på ett riktigt bra försvarsspel över hela banan och när detta då kunde kryddas med ett snabbt och varierat anfallspel då får hemmasegern betraktas som klar och rättvis.

Målskyttar Ifö:
Mohammed Al Farhan, André Reinholdsson, André Leandersson .

Ifö´s lag:,
Kristian Önnervik, André Leandersson, Pierre Ohlsson, Fredrik Johansson, Elyas Bouzaiene, Fredrik Palmgren, Kim Thörnberg, Adam Winnberg, Robert Ancker-Book, Mohammed Al Farhan, André Reinholdsson.
Filip Nilsson, Marcus Andersson, Filip Pihl, Anton Edlund, Pontus Axelsson, Zehrudin Jusopovic.
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
André Leanderson 1 1 1 0 0 0
André Reinholdsson 1 1 0 0 0 0
Mohammed Al Farhan 1 1 0 0 0 0
Robert Ancker Book 1 0 1 0 0 0
Adam Winnberg 1 0 0 0 0 0
Anton Edlund 1 0 0 0 0 0
Elyas Bouzaiene 1 0 0 0 0 0
Filip Pihl 1 0 0 0 0 0
Fredrik Johansson 1 0 0 0 0 0
Fredrik Palmgren 1 0 0 0 0 0
Kim Thörnberg 1 0 0 0 0 0
Pierre Ohlsson 1 0 0 0 0 0
Pontus Axelsson 1 0 0 0 0 0
Zehrudin Jusupovic 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Kristian Önnervik 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng

Andra möten i serien

lör 9 feb 2019, 14:00 Ifö Bromölla IF - Hässleholms IF 1 - 1