Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Ifö Bromölla IF A/U-lag

Följ

A/U-lag

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Träningsmatcher A

Match

Ifö Bromölla IF

1 - 2
MultiCopy Arena (Konstgräs)
25 mars 2017
14:00

Ronneby BK

Referat

Referat: Ifö Bromölla IF - Ronneby BK

Ifö/Bromölla IF – Ronneby BK 1 - 2 (0-1)

Det var ett till synes tröttkört hemmalag som på lördagseftermiddagen spelade veckans tredje match då man tog emot seriekonkurrenten Ronneby BK på Multicopy Arena.
Det syntes tidigt att det delvis var såväl sega huvud som fötter och gästerna inledde klart piggast med hög press över hela banan.
Efter kvarten spelad började våra svartvita få lite bättre ordning på händelserna dock fortfarande alldeles för slarviga pass över hela banan.
Ett gyllene läge för hemmaledning skulle dock uppenbara sig i 29:e minuten då Adam Winnberg frispelades men avslutet rakt på Ronnebys keeper som istället kunde igångsätta en omställning och detta förvaltade gästerna på bästa sätt och hastigt och mindre lustigt sett med hemmaögon hade vi 0-1 på tavlan.
I 41:a minuten skickade Adam Winnberg in en hörna från högerkanten och på denna nådde Andreas Johansson högst men bollen dessvärre via ribban och ut.
Något mer att skriva om hände inte efter detta utan vi kan summera en första halvlek där gästerna var i ledning fullt välförtjänt.
Andra halvlek inleddes klart piggare av hemmagrabbarna och i 52:a minuten skulle vi få se kvitteringsbollen komma genom André Reinholdsson som efter en perfekt genomskärare av Adam Winnberg löpte från sin bevakning och hur kyligt som helst placerade bollen i nät.
Hemmalaget hade efter kvitteringen vittring på mer, i 53:e minuten löpte sig Adam Winnberg ren men avslutet för tamt och målvakten kunde rädda till hörna.
Minuten efter detta fick vi se ett tungt avslut av Andre Reinholdsson men även här förhindrade gästernas målvakt buren från påhälsning.
Efter detta smög sig åter slarvet in i bilden med farliga uppspel och onödiga bolltapp där gästerna tilläts hugga och gå på omställningar.
Det var just på en omställning gästernas segermål skulle komma, efter en svartvit hörna ställde man om blixtsnabbt och kunde mot bara två försvarande svartvita forcera in bollen bak en chanslös Kristian Önnervik i hemmakassen.
En inte allt för välspelad match vi fick uppleva, vill tro att det till stora delar beror på veckans intensiva tränande och matchande då det var allt för många svartvita som inte kom upp i normal standard.
Klart godkänd match av Kristian Önnervik i målet, övriga kan bättre.
Nu gäller det att studsa tillbaka under veckans träningar för att kommande helg åter hitta vinnarspåret och glöden på plan.

Målskytt Ifö: André Reinholdsson.

Ifö´s lag:,
Kristian Önnervik, André Leandersson, Andreas Johansson, Fredrik Johansson, Elyas Bouzaiene, Marcus Andersson, Kim Thörnberg, Adam Winnberg, Robert Ancker-Book, Mohammed Al Farhan, André Reinholdsson.
Pontus Axelsson, Zehrudin Jusopovic, Fredrik Palmgren, Niklas Tidblad, Anton Magnusson.

Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
André Reinholdsson 1 1 0 0 0 0
Adam Winnberg 1 0 1 0 0 0
André Leanderson 1 0 0 0 0 0
Andreas Johansson 1 0 0 0 0 0
Anton Magnusson 1 0 0 0 0 0
Elyas Bouzaiene 1 0 0 0 0 0
Fredrik Johansson 1 0 0 0 0 0
Fredrik Palmgren 1 0 0 0 0 0
Kim Thörnberg 1 0 0 0 0 0
Marcus Andersson 1 0 0 0 0 0
Mohammed Al Farhan 1 0 0 0 0 0
Niklas Tidblad 1 0 0 0 0 0
Pontus Axelsson 1 0 0 0 0 0
Robert Ancker Book 1 0 0 0 0 0
Zehrudin Jusupovic 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Kristian Önnervik 1 0 0 0 2 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng