Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Trelleborg Herrar

Följ

Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ

Kulladal - IFK

Hannu Sirviö Tränare
10 kommentarer
 • 29 aug pelleberlin

  Samma sak år efter år ! Vad är det som händer ?

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 aug Hannu Sirviö

  Samma visa varje år. När vi förlorar så blir det bara tråkiga kommentarer från din sida men när vi vinner är det bara tystnad. Våga visa oss stöd även när vi förlorar. Vi vill inte bara ha medgångssupportrar, vi vill att ni även stöttar oss i motgång för det händer även lag som Barcelona och Real Madrid.

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 aug Kjersti Popotnik

  Bra Hannu! Precis så ska det vara👏

  Rapportera

  Rapportera

 • 20 days ago pelleberlin

  Ha

  Rapportera

  Rapportera

 • 20 days ago monika fingal

  Bra spelat, killar! Ni kan ju inte vinna alla matcher. Någon gång måste motståndarna få en chans att ta hem spelet. Jag hejar på er!!!

  Rapportera

  Rapportera

 • 20 days ago pelleberlin

  Hannu , Ursäkta om jag råkade trampa på en öm tå men jag tycker att du skall kolla mina tidigare kommentarer och upplysningsvis så har jag varit medlem i IFK fotboll i nära femtio
  år och styrelsemedlem i ett tiotal år jag har aldrig svikit de randiga oavsett resultat och varit
  van med högt i tak och obs jag har inte kritiserat någon enskild men är förvånad att varje år så händer sama sak favoriter och sedan bleka insatser. Var finns vinnarkulturen ?
  MVH
  Pelle !!

  Rapportera

  Rapportera

 • 19 days ago Leif Rydeman

  Har följt IFK sedan 6 till 7 år tillbaka och har samma åsikter som pelleberlin. Tyvärr svarade inte Hannu på din fråga och jag anser att den är rätt ställd. Anser att det på senare år varit för defensiv spel med mycket spel i sidled och bakåt vilket har gjort att motståndarlaget hunnit ställa om sig till försvarsspel när IFK slutligen kommit till skott. Mer offensivt spel önskas även om inte alla matcher kan vinnas.

  Rapportera

  Rapportera

 • 18 days ago Magnus Quist

  Hej. IFK Trelleborg valde för ett antal år sedan att satsa på unga lovande spelare kryddat med några rutinerade rävar istället för att köpa in stjärnor för dyra pengar. Det är lätt att glömma att många i detta lag inte kommer att vara som bäst förrän om några år, så jag tycker ändå att framtiden ser ljus ut om dessa spelare fortsätter att utvecklas i IFK. Dessutom saknades 5 spelare p g a av avstängningar och skador i en jämn match mot Kulladal. Vad det gäller favoritskap tippades vi av NordicBet i år att precis undvika kval till div4, så jag tycker faktiskt att kritiken är lite väl hård. Vi vill så klart alla att IFK åter ska bli ett lag att räkna med. Tack för att ni alla bryr er om IFK.

  Rapportera

  Rapportera

 • 18 days ago Leif Rydeman

  För framtiden får vi hoppas att IFK har en aktiv ungdomssektion

  Rapportera

  Rapportera

 • 18 days ago Magnus Quist

  Det håller jag helt med dig om Leif.

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in