• Referat: IFK Örebro - Örebro SK FK 2

Stenhård match mot ÖSK! Det var en riktigt jämn match mellan två bra lag när vi tyvärr förlorade med 1-2 efter 1-1 i halvtid. Det var en match som hade kunnat sluta precis hur som helst och det var få målchanser åt båda håll Vi gjorde en riktig kämpamatch och de nya killarna gjorde riktigt bra ifrån sig. Tyvärr kom vi inte tillräckligt nära mål för att skapa ännu farligare måchanser. Vi hade några skott över och en nick på hörna precis över, men å andra sidan hade ÖSK en missad straff och Ahmed gjorde några fina räddningar. När det var ett par minuter kvar avgjorde ÖSK på sitt enda farliga anfall i andra halvlek. Vi bet ihop och forcerade men lyckades inte kvittera. Men vi kan ändå gratulera varandra till en bra match. Vi var dessutom 17 spelare. Bravo! P-02/03 8 sep 2016 0kommentarer
  • Referat: IFK Örebro - Fjugesta IF

Äntligen seger efter mirakelvändning! Efter en (som vanligt) seg start och två mål i baken första kvarten så gjorde killarna en riktigt bra match med fint passningsspel. Vi flyttade fram positionerna och tog över matchen i andra delen av första halvlek. I andra halvlek började det lite trögt, men efter hand tog vi över men hade marginalerna emot oss. Först en frispark i ribban, sedan mål på retur efter en frispark i ribban. Trodde vi. Bortdömt för offside...Men sedan lossnade det och vi gjorde tre snabba mål och lyckades avvärja Fjugestas kontringar. Ännu en riktigt kämpainsats. Det lönar sig att kämpa och passa bollen, förr eller senare trillar målen in. /Lars P-02/03 30 aug 2016 1kommentar
  • Referat: IFK Örebro - IFK Kumla Blå

Säsongsstarten i serien startade med hemmamatch mot IFK Kumla. Vi mötte ett mycket starkt lag som var väldigt bollskickliga. Trots detta kämpade vi emot bra, låg rätt i positioner och det var inte lätt för Kumla att komma till heta måchanser. Halvtidsresultatet 1-3 var rättvist efter att vi börjat lite yrvaket och släppt in mål efter fem sekunder, men sedan spelade vi upp oss. I andra halvlek kom vi närmre i positionerna och störde Kumla ännu mer. Sen blev vi förstås riktigt ordentligt trötta efter att ha fått jaga, jaga och jaga hela matchen. Jag konstaterar att det här var det klart bästa lag vi mött i år och vi kan vara stolta över att vi stretade emot så bra som vi gjorde. /Lars P-02/03 16 aug 2016 0kommentarer