23 maj 2017
19:00

Laxå IF

Referat: IFK Örebro - Laxå IF

Vinst med hela 7-0 hemma mot Laxå på tisdagen. Vi fick ganska tidigt hål på Laxå och till slut en ganska behaglig resa mot slutsignal.

Efter tre raka uddamålsförluster fanns mycket glöd hos IFK-lirarna.. Redan efter åtta minuter gjorde vi 1-0. En perfekt boll från Tahlén som når Viktor som i ett friläge sätter dit bollen. Sen rullar det på med ett ytterligare mål från Viktor och sedan ett från Eric. 3-0 i paus kunde ha varit mer.

Andra och lite avvaktande start. Vi hade svårt att riktigt tända till och var för omständiga. Bättre och bättre ju längre halvleken gick. Viktor, som hade en riktig klang och jubel föreställning, satte två och totalt fyra för kvällen. Inhopparna Sparow och Pontus gjorde också varsitt och till slut 7-0.

Kul att få göra många mål och hålla nollan bakåt. Nu laddar vi för serieledarna borta på tisdag.

Matchens tre stjärnor:
3 st: Viktor Ronsten : Gör man fyra mål så är det svårt att inte få tre stjärnor. Fina avslut och bra tajmade löpningar. Desutom bra jobb matchen igenom.
2 st: Erik Emanuelsson : Ny roll och målskytt direkt, dessutom dubbel assistmakare. Hade bud på fler.
1 st: Mattias Thalén: Fina assist och bra uppspel. Hörnläggare med fina servar som vi borde utnyttjat bättre i några fall.