• Referat: IFK Trelleborg - Anderslövs BoIK

Sista hemmamatchen för säsongen blev en vinst med 5-1 mot Anderslöv BoIK. Anderslöv startade matchen med att göra ett mål ganska tidigt. Men vi kämpade oss in i matchen och tog sedan över och i andra halvlek hade inte BoIK mycket att säga till om. Härlig vinst, tjejer! Målen gjordes av Vera 3, Bella 2. A-lag Damer 1 okt 2010 0kommentarer
  • Referat: IFK Trelleborg - Hammenhögs IF

Tredje sista matchen för säsongen och den slutade med en förlust med 1-5 ett resultat som inte speglar matchen.Vi började matchen bra med en del chanser men vi lyckades inte peta in bollen men det gjorde Hammenhög.Men vi kämpade på men det räckte inte riktigt idag. Vårt tröstmål gjordes av Bella. A-lag Damer 26 sep 2010 0kommentarer
  • Referat: IFK Trelleborg - Degeberga GoIF

Matchen började med två snabba mål av IFK och därefter gick tempot ner en aning men vi spelade fortfarande mycket bra fotboll. Vi hade ett riktigt bra passningspel med en del bra målchanser. De andra två målen kom i andra halvlek genom bra spelHärligt att se er spela idag tjejer! Målen gjordes av Bella 2, Jonna 1, Malin 1 A-lag Damer 12 sep 2010 0kommentarer