• U-21 seger i Skara!

IFk U-21 vann kvällens match mot Skara FC med 3-1 efter underläge med 0-1 I paus. Detta var lagets åttonde seriematch o efter fyra vinster, två kryss o två torskar gick killarna upp i serieledning. Detta dock i en något haltande tabell men bra jobbat hitintills tycker jag. Lite bristfällig info på min fotboll men jag fick tag på en nöjd Jonny Issa efteråt när han intog en segerburgare på Donken. Jonny gav mig också kvällens målskyttar: Lukas, Zlatan o Vilgot ett vardera FORZZZZA, FORZZZZA IFK !!!!! Herrar för 15 dagar sedan 0kommentarer
  • Forshaga IF-IFK 2-1 (0-0)

IFK var på väg mot ett kryss I dagens bortamatch mot Forshaga IF men fick på övertid inkassera 10:e förlusten I årets seriespel. Sex av dessa tio har kommit genom uddamålsförluster o har skapat vårt minst sagt jobbiga tabelläge Någon seger eller nåt kryss i dessa o läget hade varit betydligt mer gynnsamt. Men nu är de' som de' är, fem matcher kvar så det återstår många poäng att spela om. Max nätade för IFK idag när han gav oss ledningen i början på andra halvlek men hemmalaget lyckades vända med kvittering till 1-1 o sen ett sent 2-1 mål på övertid. FORZZZZA , FORZZZZA IFK !!!!!! Herrar för 18 dagar sedan 0kommentarer
  • IFK-FC Trollhättan 1-3 (Semifinal i DM)

IFK gjorde en bra insats mot div 1 laget från Trollhättan i gårdagens match på Tidavallens konstgräsplan. Efter 1-1 I paus avgjorde gästerna med två mål i andra halvlek, men blåvitt stod upp bra hela matchen. Vi får hoppas att killarna tar med sig detta till nästa seriematch på bortaplan mot Forshaga IF på lördag. Blåvitt målskytt: Rasmus på straffspark FORZZZZA IFK !!! Herrar 29 aug 0kommentarer