Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Osby

Följ

IFK Osby

Följ oss för uppdateringar
Följ

Kontaktinformation

Namn IFK Osby
Adress Idrottsgatan 31 A
Postadress 28332 Osby
Telefon 0703915304
E-post ulf.ifkosby@outlook.com
Orgnr 837000-4981
Swish 1235252606
Kontonr Bankgiro 367-3563
Öppettider Kansliet öppet mån-tisdag och tors-fredag Klockan 9.00 - 13.30 Onsdagar stängt Avvikelser kan förekomma

Om IFK Osby

Idrottsföreningen KAMRATERNA

IFK OSBY

Idrottsföreningen kamraterna (IFK Osby) är en gammal anrik förening som har fostrat många bra spelare genom åren. Spelare som Arnold Kroon, Tommy Axelsson, Tomas Nyman, Pål Lundin, Tomas Johansson är de spelare från klubben som har skördat de största framgångarna i andra föreningar som Öster, Trelleborg, IFK Hässleholm

Föreningen idag är en klubb med bred ungdomsverksamhet från fotbollsskolan 5år till 8år och flickor/pojkar 9år till flickor/pojkar 16år. För att få alla ungdomar till att trivas i vår förening så pågår det ett utbildningsprogram där vår målsättning på att alla ledare skall genomgått olika utbildningar som arrangeras av Skåneboll.

Klubbens herrlag placerar sig för närvarande i division 5. Målsättningen för klubben är att vi skall få ett attraktivt herr lag med många egna spelare fostrade från vår verksamhet och därmed öka intresset i Osby för vår förening.

Klubbens damlag är en sektion på stark frammarsch. Damlaget spelar i division 2 och D-U i div.2 och 3 men målsättningen är naturligtvis att man skall avancera i serie systemet. Naturligtvis skall även spelare till damlaget hämtas från de egna leden i föreningen där man har fått en bra fotbollsutbildning genom ledarutbildning.

Medlemsantalet i föreningen är ca 850 st. Med egna spelare som gör klubben attraktiv i Osby så hoppas vi på att denna siffra ökas inom några år.

Klubben bedriver sin verksamhet på två olika platser i Osby. Gamleby idrottsplats som ligger på östra industriområdet är en välbesökt arena med en 7 och en 11-mannaplan. Huvudsak används denna till ungdomssektionens fotbollsmatcher.

Huvudarenan är en annan välbesökt idrottsplats med två gräs- och två konstgräsplaner som är belägen nära centrum i Osby. Här bedrivs träningar och är matcharena för både representationslag och U-lag. Här ligger även vårt fotbollskansli.

Detta är en kortfattad information om våran klubb IFK Osby. Ni är naturligtvis välkomna till vår förening.