Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Osby Herrlag

Följ

Herrlag

Följ oss för uppdateringar
Följ
IFK Osby
Fotboll
Herrlag

En nolla mindre

23 aug 2020 6 kommentarer 834 visningar
Roger Engqvist Lagledare
6 kommentarer
 • 24 aug 2020 andy1969kamp

  Div 5 nästa

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 aug 2020 ottonilsson51

  andy1969kamp, har du inget positivt att skriva så låt bli att kommentera överhuvudtaget.

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 aug 2020 andy1969kamp

  Vill inte ha mailen om match resultaten längre men vet inte var man reggar av sig? Och nej finns det inget positivt att säga så är det ju som sagt svårt..Den som vill tro att laget håller sig kvar efter att ha mäktat med att göra 1 mål på 450min och noll poäng får givetvis göra det..

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 aug 2020 Johan Lindhe

  Tjena Andy.
  Nu vet jag inte vem du är men väljer ändå att svara dig.
  Av någon anledning har du valt att följa IFK Osbys herrlag något gång. Just nu har vi det lite tufft med resultaten och behöver all support vi behöver. Väljer du att bara stötta i medvind så får du gärna avstå att kommentera i motvind. Kom gärna förbi på en träning så tar vi en kopp kaffe och diskuterar dina tankar hur vi ska vända på detta.
  Ha en trevlig kväll.

  Rapportera

  Rapportera

 • 25 aug 2020 andy1969kamp

  För det första blir man aldrig bättre som människa om man inte kan hantera kritik,samma sak gäller fotboll,Är man inte mottaglig för kritik hur blir man då bättre?Ska man stryka medhårs tills man åker ur serien?Är det så ni arbetar för att förbättra er lär ni åka hissen i seriesystemet ännu djupare..IFK Osby var intressant en gång i tiden när det fanns sportslig ambition,men den tappade man bort och finns det inget Lok så kan inte vagnarna röra sig heller...(Vad jag menar med det kan ni fundera över)..Något intresse att återuppta engagemang i föreningen har jag inte då man inte är öppen för förslag hur man bygger Föreningen på sikt...(Ska bara ta bort mailen nu hädanefter önskar er lycka till fortsättningsvis och hoppas ni klarar er kvar,men tvivlar på det när det är så slätstruken kommunikation.)

  Rapportera

  Rapportera

 • 25 aug 2020 Johan Lindhe

  Hej igen.
  Absolut ska man ta kritik, men då ska den vara konstruktiv. Vet inte hur orden "div 5 nästa" ska anses som konstruktiv kritik eller hur det ska göra att laget blir bättre. Hur du kommunicerat med föreningen kring hur det ska byggas på sikt låter jag vara osagt, då jag inte har någon koll på det.
  Misstänker att vi inte tar någon kaffe i veckan...

  Rapportera

  Rapportera

Du måste logga in för att kommentera

Logga in