Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Osby F-06

Följ

F-06

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
IFK Osby
Fotboll
F-06

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 21 maj 2017 Per Sahlin

  Bra jobbat tjejer!

  Rapportera

  Rapportera

 • 21 maj 2017 Loella Nehlin

  Härligt att flickor 06 kan vinna över wä 05! Tack Alla tränarna för den tid och det arbete ni lägger ner på våra flickor! Ni är fantastiska!

  Rapportera

  Rapportera

 • 23 sep 2016 Jimmy Harrysson

  Ska vi fixa lite kiosk imorgon? Jag kan hjälpa till. Vad tycker ni?

  Rapportera

  Rapportera

 • 13 sep 2016 Caroline Vittsjö GIK

  Ett stort tack till alla tjejer att ni kom till Vittsjö IP och var maskotar när Vittsjö GIK mötte FC Rosengård. Och att ni spelade match i halvlek. Kanonfin insats och vi hälsar er välkomna tillbaka.
  Caroline

  Rapportera

  Rapportera

 • Inlägget är rapporterat och granskas av sidans administratörer!

 • 18 apr 2015 Caroline Vittsjö GIK

  Tack alla goa Osby tjejer i F06 för att ni var maskotar på den damallsvenska premiären i Vittsjö. Ni var jätte duktiga. Hoppas att ni kommer fler gånger.

  Rapportera

  Rapportera

 • 8 apr 2015 Erika Nilsson

  Hemmapremiär!

  Nu är det snart dags för hemmapremiär för Vittsjö GIK och vi har laddat upp med lagbiljetter för ett mycket bra pris. Ni betalar alltså endast 300 kr för ungdomar och 600 kr för seniorer, båda gäller för 20 spelare + 3 ledare. Så ta laget med er för en härlig kickoff på IP i Vittsjö när vi tar oss an de stjärnspäckade lagen KIF Örebro, lördagen den 18 april 14:00 och/eller lördagen den 25/4 när vi tar emot FC Rosengård 14:00. Inför Rosengårdsmatchen har vi laddat upp med extra happenings så kika i tidningen och på hemsidan när det närmar sig matchdag.

  För att få mer information gå in på www.vittsjogik.se eller ring och boka er lagbiljett hos Madeleine Johannesson på telefonnummer: 070-3037814.

  Varmt välkomna!

  Rapportera

  Rapportera