• Referat: IFK Nora - Katrineholms AIK P15

5 spelare borta o uselt spel under större delen av matchen.....dock kom krigarhjärtat fram sista 8 minuterna av matchen då vi gick från underläga med 6 mål till ett oavgjort resultat......vi låg även under med 3!!! mål när det var 2 minuter kvar. Så himla skönt att INTE förlora med de förutsättningarna......nu vänder serien o vi möter Katrineholm igen nu nästa helg.Då är ngr av de som var borta den här matchen tillbaka. P-03/04/05 17 feb 2020 0kommentarer
  • Referat: IFK Nora - Vadstena HF

2 segrar o vi mötte de 2 "bästa lagen" från den andra serien....o det roligaste var att vi hamnade i underläge i båda o vände o vann..........härligt....o massor av folk på läktaren som hejade fram er till stordåd.........det tråkiga struntar vi i o lovar varandra att det aldrig ngnsin ska hända igen.....det kommer få konsekvenser......husse kommer in o är värsta fantomen o kastar sig efter bollarna på slutet när vi drar ifrån mot vadstena....så kul att se att ni börjar spela som ett lag....nu blir det lugnt på matchfronten men vi måste börja planera för sundsvall o hur vi ska tjäna in pengar till den resan.....härligt P-03/04/05 21 jan 2020 0kommentarer
  • Referat: HK Järnvägen P15/16 - IFK Nora

Så himla skön seger....... efter 5 minuter i andra halvlek låg vi under med 17-12....efter det gjorde de bara 3 mål.........snacka om scenförändring......vi vände o vann med 27-21....kul att Hussein kom in då Jihad åkte på magsjuka o gör en kanonmatch....hoppas på ngt liknande imorgon.....tråkigt att Alexander stukade foten nu när han äntligen kommit igång.....men nu laddar vi mot söndagens match då vi möter Vadstena hemma kl 1715....vi ses där P-03/04/05 18 jan 2020 0kommentarer