Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Karlshamn

Följ

IFK Karlshamn

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen. Genom att använda tjänsten godkänner du detta.

Okej

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • för 13 dagar sedan Lise-Lott Magnusson

  Hej Ifk vänner
  I helgen är det en intensiv verksamhet i föreningen. Damer och herrar spelar träningsmatcher och P16 har Sparika cup på Strandvallen. Samtidigt anordnar vi andra helgen av tjejcupen med såväl F04 som F07 på spelschemat. Knappt 400 tjejer kommer till spel och matcherna döms av våra egna duktiga föreningsdomare.
  Herrlaget har haft och har en tuff period i vinter med för många sjuka och skadade spelare. Vi måste med beslutsamhet och lite tur vända denna trend och önskar så snart som möjligt se hela truppen i träning igen.
  På damsidan känns läget mer stabilt men även här har sjukdomar och väder påverkat uppladdningen inför premiären. Detta ska dock inte få påverka oss i vår vilja att komma förberedda till en ny härlig säsong.
  Fotbollshälsningar Per-Ola

  Rapportera

  Rapportera

 • 25 feb Peter

  Förslag till IFK
  Vi som inte följer den dagliga verksamheten behöver mer information på hemsidan.
  Utse någon som kan utveckla detta.

  Rapportera

  Rapportera

 • 20 jan Gugge Larsson

  Ett stort GRATTIS Peter Holmström till din nya utmaning inom IFK Karlshamn, härligt när man behåller duktiga killar/tjejer från dom egna leden.

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 jan Tveksamt

  Borde Uniteds mål mot Högadal verkligen ha godkänts i första matchen. Dom sätter igång spelet direkt när ingen är beredd och det kommer ingen signal från domarna.
  Kolla själva i webbsändningen, Högadal gör mål, United startar innan signal och gör mål och när Högadal ska sätta igång spelet så gör dom det efter domarens signal.

  Rapportera

  Rapportera

 • 31 dec 2017 åskådare

  Grattis United bra att ni spelar med bästa laget det borde andra föreningar ta efter så vi får se dom bästa spelarna annars dör turneringen ut . positivt med det är att det blir fler lag i gruppspelet .

  Rapportera

  Rapportera

 • 27 dec 2017 Matilda Johansson

  Svar till rolfbengtsson46:
  Roligt att det uppskattades!
  Mejla adress till kansli@ifkkarlshamn.com eller smsa till 0733-893430 så levererar vi gärna nyårslotter till dig. :)

  Rapportera

  Rapportera

 • 27 dec 2017 Rolf Bengtsson

  Bra att knacka dörr i Rosenkällan och sälja bingolotter, kom gärna till nyår?

  Rapportera

  Rapportera

 • 26 dec 2017 Torsten Eriksson

  Det finns många sätt att räkna i placeringar vid ojämnt antal lag i olika grupper. Vid lottning använde vi benämningen "Bäst placerade", "Näst bäst placerade", osv.
  I praktiken innebar det att vi dividerade antalet vunna poäng, gjorda mål och insläppta mål med antal spelade matcher. Treorna Hällaryd 1 och Högadal 1 fick då 1,5 poäng medan Asarum 1 fick 1,33 poäng.
  En notis i sammanhanget är att när det återstod 10 sekunder av hela gruppspelet var Asarum 1 vidare, men då kvitterade Mörrum och ändrade förutsättningarna.

  Rapportera

  Rapportera

 • 26 dec 2017 Fråga

  Är det inte lite fel att asarum inte går vidare som bästa grupp trea? Dom hade ju ett lag mindre i gruppen så deras 4p som trea är ju bäst? Borde ta bort poängen från dom andra treorba som dom fick när dom vann över lagen som kom sist i respektive grupp??

  Rapportera

  Rapportera

 • 25 dec 2017 P-O

  God Fortsättning alla IFK: are,

  Imorgon kör vi inomhusfotboll som traditionen bjuder. Som vädret är nu finns det inte mycket annat att göra än att bänka sig och kolla på fotboll!
  Välkomna!.
  Glädjande nog kan jag meddela att vi gjort klart med damtränare för 2018 och vi kommer inom några dagar presentera honom, jag det blev ännu en man, på vår hemsida. Damtruppen börjar forma sig men det hade varit extra kul om vi kunde få en ytterligare någon spelare innan det är dags för seriespel. Vi har håven ute efter ett par hemvändare...
  På herrsidan är det samma läge. Adam blev klar just innan julafton och någon försenad julklapp ytterligare kan alla Ifk.are räkna med, det kan jag nästan lova.
  God fortsättning och tack till alla som ställt upp och sålt bilgolotter.
  Avslutningsvis vill jag meddela att vi har en dialog med kommunen runt vad som ska hända i området runt vår klubbstuga. Planerna ligger långt bort i tiden men vi är redan aktiva för att se efter Ifk.s intressen

  Mvh Per-Ola

  Rapportera

  Rapportera