Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Karlshamn

Följ

IFK Karlshamn

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 30 dec 2018 Kameranisse på vift?

  Bra jobbat med kameran under KM, well done sir!

  Rapportera

  Rapportera

 • 10 okt 2018 IFK

  Kör Sniff vidare ?

  Rapportera

  Rapportera

 • 26 maj 2018 Gugge

  Härlig vinst i dag kamrater. 😁 😁 😁

  Rapportera

  Rapportera

 • 21 apr 2018 Lise-Lott Magnusson

  Hej Ifk vänner,
  Idag har vi åter igen visat vad vi kan åstadkomma tillsammans i IFK. Tidigt i morse började ledare och spelare en make over på Hunnemara, Vägga Norra, konstgräset och på IFK gården. Snyggt, ordning och reda och inventering av materielen, tack till alla er som bidrog till detta!
  Under eftermiddagens härliga soltimmar fick vi se ett lite sjukdrabbat herrlag ta tre nya poäng då man vann derbyt mot Ronneby med klara 4-1. Klart att vi all känner oss stolta och glada för en härlig säsongsstart. I morgon är det damernas tur att göra hemmapremiär på Vägga Södra. Runsten/Möckleby kommer på besök och jag hoppas vi får se många blåvita fans på Vägga.
  Trevlig helg!
  Fotbollshälsningar Per-Ola

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 apr 2018 Lise-Lott Magnusson

  Hej Ifk vänner
  I helgen är det en intensiv verksamhet i föreningen. Damer och herrar spelar träningsmatcher och P16 har Sparika cup på Strandvallen. Samtidigt anordnar vi andra helgen av tjejcupen med såväl F04 som F07 på spelschemat. Knappt 400 tjejer kommer till spel och matcherna döms av våra egna duktiga föreningsdomare.
  Herrlaget har haft och har en tuff period i vinter med för många sjuka och skadade spelare. Vi måste med beslutsamhet och lite tur vända denna trend och önskar så snart som möjligt se hela truppen i träning igen.
  På damsidan känns läget mer stabilt men även här har sjukdomar och väder påverkat uppladdningen inför premiären. Detta ska dock inte få påverka oss i vår vilja att komma förberedda till en ny härlig säsong.
  Fotbollshälsningar Per-Ola

  Rapportera

  Rapportera

 • 25 feb 2018 Peter

  Förslag till IFK
  Vi som inte följer den dagliga verksamheten behöver mer information på hemsidan.
  Utse någon som kan utveckla detta.

  Rapportera

  Rapportera

 • 20 jan 2018 Gugge Larsson

  Ett stort GRATTIS Peter Holmström till din nya utmaning inom IFK Karlshamn, härligt när man behåller duktiga killar/tjejer från dom egna leden.

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 jan 2018 Tveksamt

  Borde Uniteds mål mot Högadal verkligen ha godkänts i första matchen. Dom sätter igång spelet direkt när ingen är beredd och det kommer ingen signal från domarna.
  Kolla själva i webbsändningen, Högadal gör mål, United startar innan signal och gör mål och när Högadal ska sätta igång spelet så gör dom det efter domarens signal.

  Rapportera

  Rapportera

 • 31 dec 2017 åskådare

  Grattis United bra att ni spelar med bästa laget det borde andra föreningar ta efter så vi får se dom bästa spelarna annars dör turneringen ut . positivt med det är att det blir fler lag i gruppspelet .

  Rapportera

  Rapportera

 • 27 dec 2017 Matilda Johansson

  Svar till rolfbengtsson46:
  Roligt att det uppskattades!
  Mejla adress till kansli@ifkkarlshamn.com eller smsa till 0733-893430 så levererar vi gärna nyårslotter till dig. :)

  Rapportera

  Rapportera