• Vinst mot Rynninge

Det blev vinst mot Rynninge I säsongens sista match med 3-0. Det var en match där vi hade kontrollen. Vi gör en bra match och spelar en bra fotboll. Noterbart är att vi dessutom har fyra bollar i virket. En bra säsongsavslutning! U-lag Damer 7 okt 2018 0kommentarer
  • Förlust mot Scandinavian

Det blev förlust mot Scandianvian med 2-1. Det var en bra match av båda lagen som mer eller mindre tog ut varandra matchen igenom. Noterbart är att vår målvakt Lina Garmenius gjorde vårt reduceringsmål efter att vi lyft upp allt för att chansa på en hörna då endast ett par minuter återstod. Målet var dessutom ett fint skott på halvvolley mot bortre krysset. U-lag Damer 7 okt 2018 0kommentarer
  • Seger mot Romfartuna

Det blev seger mot Romfartuna på hemmaplan med 4-0. Laget gör en riktigt bra match. Vi är aggressiva från start och etablerar tidigt ett tryck och övertag. Detta övertag varar i stort sätt under 90 minuter då vi spelar en riktigt fotboll matchen igenom. Vi skapar många målchanser framåt i kombination med att vi har ett stabilt försvarsspel där vi faktiskt inte släpper till någon målchans för motståndarna alls. En mycket bra laginsats! U-lag Damer 30 sep 2018 0kommentarer