Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Gnesta

Följ

IFK Gnesta

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 30 apr 2018 Bertil Karlsson

  Vill informera de Aktiva inom IFK Gnestas verksamhet, både Friidrott och Innebandy att gilla IFK Gnesta Friidrotts FB sida, där läggs upp video på bl.a. Löpteknik och andra idrotts grenar, för att Ni Aktiva skall se och lära, bra undervisning!
  Mvh. IFK Gnesta Friidrott, Bertil Karlsson, Tränare för Friidrott och Fysträning, m.m.

  Rapportera

  Rapportera

 • 6 apr 2018 Elin Edlund

  Den saknade målisutrustingen är funnen 👏👏 fanns i holken igår

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 mar 2018 Tommy Eriksson

  Hejsan har bara en undran vem som har tagit och lånat våra knäskydd och bröstskydd ur vår kasse i holken den stod uppe på vårat skåp. Hoppas på att få tillbaka dom snarast. Mvh Tommy Damlaget

  Rapportera

  Rapportera

 • 22 jan 2018 Sigge Maurer

  Hej!

  Vill gärna slå ett slag för Trosa Edanös Sportlovscamp v 8 för ungdomar födda -05 och yngre!

  Har ni sportlov då? I så fall kolla nedanstående länk!

  http://www.trosaedano.se/news/5394592/Sportlovscamp-2018

  MVH

  Sigge Maurer
  Trosa Edanö IBK

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 maj 2017 Bertil Karlsson

  Hej IFK:are!

  Vill göra instick i IFK Gnestas historia o det är en gammal förening, som jag vet hade dessa sektioner på 50-60- tal Längdskidor, Friidrott, Orientering, Gymnastk, Fotboll, Ishockey, Orientering, Cykel, Bordtennis, de första att bilda egen förening var Gymnastiken (Smedsta GF), Orienteringen (OK Klemmingen), sedan Fotboll (Gnesta FF) o Ishockey Gnesta IK, friidrotten var i träde under 1969-79, de sektioner, som var igång efter 1974 , var Skidor, Bordtennis, Cykel, friidrott starta om 1979/80 o jag kom in i Maj 1980 i friidrotten, som tränare o med i styrelsen, IFK Gnesta hade beslut, som togs i mitten av 1970-talet att ej ha någon lagidrott. Men i början av 1990-talet, kom önskemål o starta Innebandy i IFK o efter en del diskuterande, som jag själv var med om, som ordförande, blev beslutet att IFK Gnesta skulle starta Innebandy o två bröder, som var med i friidrotten, starta tillsammans med några förädlar Innebandyn, har sedan utvecklas o fler medlemmar.
  Mvh. Bertil

  Rapportera

  Rapportera

 • 17 apr 2017 Peter Lifvenhage

  Säljer en vuxenbiljett och två ungsomsbiljetter till helgens SM-FINAL i innebandy. Platser ihop med ledarna för F 03/04 och deras damiljer
  Har fått biljetter till Fantomen på operan och kan tyvärr inte gå själv.

  Ungdom upp till 16 år:170kr
  Vuxen: 390kr

  Mvh Pekka

  Rapportera

  Rapportera

 • 18 jan 2017 Tommy Eriksson

  Hej Besviken!
  Jag som ledare för damlaget kan säga att vi har många yngre spelare i truppen som tränar och spelar. Vi har ju även lyft upp 4 st tjejer från Flickor A som är med och tränar med oss. Men som reglerna är får vi endast lyfta en tjej per match från flickor födda 01.
  Mvh Tommy Eriksson
  Tränare damlaget.

  Rapportera

  Rapportera

 • 18 jan 2017 Alexander Johansson

  Hej besviken!
  På herrsidan så har vi väldigt många unga som vi har valt att plocka upp i herrtruppen till i år för att vi tyckte dem var redo att känna på seniorspel. Jag tillsammans med herrlagets tränare Henrik hade inför säsongen öppna träningar + att vi besökte de lite yngre lagens träningar för att se vilka vi tyckte var redo att ta klivet upp och pröva på seniorspel. Det är viktigt att inte ha för bråttom för då kan det ge negativ effekt istället. Men att vi inte satsar på våra unga spelare är inkorrekt.

  På damsidan har jag sämre koll för tillfället tyvärr, men visst är det unga tjejer allmänt som spelar i Damlaget?

  Med vänlig hälsning
  Alexander Johansson
  Sportchef Herrsidan

  Rapportera

  Rapportera

 • 18 jan 2017 Besviken

  Varför är gnesta så dumma å inte satsar på sin unga spelare? Tycker man borde ta upp fler unga till damlaget även herrlaget (iaf på träningar) inte så konstigt att alla bra spelare byter klubb när dom inte får chansen i gnesta, Sen är det mycket snack innan säsongen om hur bra året kommer bli men de är mycket snack och liten verkstad

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 sep 2016 Maria Larsson

  Nu är ni tillagda.

  Rapportera

  Rapportera