• Medlemsavgift & Deltagaravgift 2017

MEDLEMSAVGIFT 2017 200:-/ungdom under 18. 300:-/person 600:-/familj 100:-/stödmedlem Deltagaravgift 2017 Från 18 år - Senior 500:-/person (de som är under 18år behöver inte betala deltagaravgift) BETALNING 2017 Avgifterna betalas på plus giro 53556–7 eller swish 123 4 120 630. Glöm inte att ange vem betalningen avser med förnamn, efternamn och personnummer och vilket lag, samt vad ni betalar för, t.ex. Medlemsavgift 300: - och Deltagaravgift 500: -. Spelare som ej betalat är inte försäkrade, och får därmed ej delta i match. Medlems och deltagaravgifter täcker en del av föreningskostnader som tex. *Anpassade tränings och matchmiljöer *Planhyra och vaktmästare *Material, matchställ *Domare *Anmälningsavgifter, träningsavgifter till Hälsinglands fotbollsförbund A-Lag Herrar 15 maj 2017 0kommentarer
  • Referat: IFK Gnarp - Långheds IF 2

Hemmapremiär i division 7 mot Långheds IF 2. Det var en god och positiv stämning i omklädningsrummet innan matchen. Det skulle även visas ute på planen. I den 7e matchminuten gör Gnarparna 1-0 genom Pär. Det var inte något spel dirket men de var Gnarp som hade det mesta utav bollen. Det kom en felpassning efter 11 minuter som Långhed tog vara på och kvitterar till 1-1. Men sedan fick Gnarp fart på bollen igen och skapade några chanser här och där. Gustaf och Emil gjorde två fina mål. Gustaf fick bollen en bit ut och såg chansen och klippte till och bollen skruvade in sig i bortre hörnet. Emils mål var från frispark på egen planhalva och sköt över målvakten som stod en bra bit ut från mållinjen. IFK Gnarp vann hemmapremiären med 5-1. HT 2-1 FT 5-1 Målskyttar: IFK Gnarp: Pär, Wan, Gustaf, Emil & Erfan Långheds IF 2: Abolfazl Domare: Thomas Wiberg A-Lag Herrar 13 maj 2017 0kommentarer
  • Referat: Seriepremiär borta mot Ljusdal IF 2

Äntligen har serien för division 7 dragit igång. Årets första motståndare blev Ljusdals IF 2 borta på deras hemmaplan Älvvallen. Matchen började med att vi bjöd Ljusdal på en målchans i den 4'' minuten och det tog dem vara på och satte dit 1-0. Men kort därefter kvitterar Gnarp till 1-1. Om matchen så var det IFK Gnarp som styrde och fick spela runt bollen och skapade chanser på chanser, men vi slarvade lite och bjöd på flera målchanser för Ljusdal. Vi tog ledningen med 1-2 i den 27'' minuten men kort därefter kvitterar Ljusdal till 2-2. I Halvtid stod det 3-3. I andra såg spelet ut detsamma, Gnarp tryckte på och skapade chanser med bollen ville inte in. Tillslut får vi en frispark utanför straffområdet som Ali slår in i mål och det står 3-4 till IFK Gnarp. När det har gått 82 minuter så kvitterar Ljusdal igen och nerverna började dyka upp. IFK Gnarp matar skott på skott men skotten flyger utanför målramarna. När det är cirka 5 minuter kvar av matchen så uppstår en kommunikationsmiss av Ljusdals backlinje och de blir ett självmål 4-5 till IFK Gnarp. HT: 3-3 FT 4-5 Målskyttar: IFK Gnarp: Reza, Pär, Axel, Ali, Självmål. Ljusdals IF: Sawsken, Henning x3. Domare: Rickard Kjellin. A-Lag Herrar 6 maj 2017 0kommentarer