• Referat: IFK Gnarp - KIK/Föne IK 2, 2-1 (1-0)

Vårsäsongens sista match innan ett kort uppehåll ska inträffas. IFK Gnarp möter Korskrogen/Föne IK 2 på Gnarps egna Wembley Hoppskogen. Innan matchen frågade domaren om vi ville godkänna att köra med en kortare vattenpaus runt 20-25 in i halvleken eftersom de var otroligt varmt. Matchen drog igång och de var Gnarp som hade det mesta av spelet. Det kom lite småchanser här och där men inga riktigt farliga. Det skulle dröja till slutet av första halvlek innan det blev mål. I ett anfallsförsök så kommer bollen fram till Denis som står vid halvcirkeln och vänder och vrider och får iväg ett skott som letar sig in i målet, 1-0 till IFK Gnarp. I Andra halvek så blev KIK/Föne spelarna lite mer piggare och fick tag på bollen allt mer men dom fick det inte att funka med passningspelet, matchen stod och vägde tills den 70'e matchminuten som KIK/Föne får till ett anfall och de kvitterar till 1-1. IFK Gnarp skapar chanser på chanser och tillslut vid 81' minuter så tar Gnarp ledningen igen, 2-1. KIK/Föne hade ingen ork att kvittera ytterligare och matchen slutar med 2-1 till IFK Gnarp. HT 1-0 FT 2-1 Målskyttar: IFK Gnarp: Denis Rajta, Simon Larsson KIK/Föne 2: Daniel Eriksson A-Lag Herrar 4 jul 2017 0kommentarer
  • Referat: Derby mot Strömsbruk 6-2 (2-0)

Derbydagen! IFK Gnarp som tar emot Strömsbruk på hemmaplan. Det blev ett fantastiskt fotbollsväder med strålade sol som lyste över Vallenplanen. Om matchen: Matchen började med att Gnarp fick bollen och spelade runt och skapade några småchanser. efter drygt 4-5 minuterspel så blir en Gnarpspelare omkullsprungen av Strömsbruks-målvakten i straffområdet. Straffen ska slås och den slås rätt i stolpen och de blir retur på den som blir till inspark. Det är Gnarp som har det mesta utav spelet i den första halvleken, och det skulle även synas på resultattavlan. I den 20e matchminuten gör IFK Gnarp mål av Konrad som får en fin passning och får ett öppetmål och sätter den. Det skulle även bli ett till mål i den första halvleken och de gjordes i matchminut 35 av Wan. Andra halvlek började med att båda lagen fick spela runt bollen och försökte skapa chanser, men det var även Gnarp som fick de farligaste chanserna. Efter två minuterspel utav andra halvlek får Gnarp en frispark strax utanför straffområdet som Erfan slår, och det blir en styrning av Simon som stod i muren som gör att det blir 3-0. Kort därefter börjar Gnarp att tappa lite fokus och Strömsbruk får en chans och reducerar till 3-1. 10 minuter senare får Denis en fin passning och kommer fri mot målvakten som rusar ut och springer omkull Denis och Gnarparna får ytterligare en straff och den här gången slås den i mål av Gustaf 4-1. Strömsbruk reducerar till 4-2 i den 64' minuten men längre än så kom inte gästerna, utan Gnarp ökade på sin ledning till 5-2 och 6-2, målen utav Pär. IFK Gnarp vinner derbyt mot Strömsbruk med 6-2. HT: 2-0 FT 6-2 Målskyttar: IFK Gnarp, Konrad, Wan, Erfan, Gustaf, Pär x2. Strömsbruks IF: Tobias, Fredrik Publik: 38st. A-Lag Herrar 16 jun 2017 0kommentarer
  • Referat: Norrala och Aryana matcherna.

Norrala: Matchen mot Norrala borta blev IFK Gnarps första förlust för iår. Gnarparna var lite för ofokuserade och det såg lite lojt ut. Norrala tar ledningen i den 17'' minuten, och dem har spelet fram tills haltid. I andra så skapar gnarp några chanser och spelar runt bollen inom laget och får mer bollinehav än Norrala. Trots att gnarp har det mesta utav bollen i andra så tar Norrala ledningen med 2-0 i den 54'' minuten utav försvarsmiss i backlinjen som spelar bollen rakt på en Norrala spelare som får chansen. Inte långt efter 2-0 målet så får Gnarp en vass chans som gör att vi reducerar till 2-1. HT 1-0 FT 2-1 Målskyttar: IFK Gnarp: Pär Nordin Norrala: Simon Bergsten Lind, Brusk Turan Aryana: Matchen mot Aryana hemma blev IFK Gnarps andra förlust. Gnarparna kom inte in i matchen riktigt, det var som att vi inte vågade gå in i närkamper samt att vi inte hjälpte varandra när vi hade bollen. Matchen slutade med 0-3 till Aryana. HT 0-3 FT 0-3 Målskyttar: Aryana: Mustafa Ferdows, Saboor Safdari, Ali Salih A-Lag Herrar 5 jun 2017 0kommentarer