• Vinst mot Hjulsbro för U19.

I den brännande sommarsolen spelades en mycket het match i eftermiddags på Bergavik. Hjuslbro med två raka segrar och ett gott självförtroende mot ett mycket revanchsuget IFK Berga dvs två lag som väldigt gärna ville vinna denna kamp. Hjulsbro börjar bäst och överaskar oss med sitt väl inövade kontringsspel med många långa och farliga bollar bakom vår baklinje. Därefter kommer vi in mycket bättre i matchen och bestämmer tempot fram tills pausvilan, dock utan några vassare chanser. I andra halvlek kommer vi ut med mycket energi och skapar tidigt farligheter som dessvärre inte leder till några mål. I 70:onde minuten leder ett fint anfall leder fram till att Hassan Hilowle kan sätta dit 1-0 efter mycket fint förarbete utav Olle Karlsson Theander. Vi behåller därefter kommandot i matchen tills det bara är tio minuter kvar av matchen och Hjulsbro kvitterar till 1-1 på en frispark. Sedan blir det lite mer böljande spel och matchen ser länge ut att sluta 1-1, men med bara ett par minutrar kvar lyfts det in en boll bakom Hjulsbrors backlinje som Hussein Hilowle sätter dit vilket blir matchens slutresultat 2-1. Stor eloge till IFK Berga spelarna som visar oerhörd vilja trots värmen och i mångt och mycket spelar en bra passningsorienterad med bra tempo vilket resuterar i tre viktiga poäng inför det två veckor långa sommaruppehållet. P-19 20 jun 2021 0kommentarer
  • P19 Div.1 Region 3 matcher är nu inlagda i kalendern.

Nu är P19 Div.1 Region 3 matcher är nu inlagda i kalendern. Preliminära datum, kan justeras. P-19 28 maj 2021 0kommentarer
  • Kvällen träning inställd pga. avstängda planer 28/1-21.

Kvällen träning inställd pga. avstängda planer 28/1-21. P-19 28 jan 2021 0kommentarer