• Referat: IF Brommapojkarna 9 - Hässelby SK FF Grå 2

Vi rivstartar med ett tidigt mål genom André. Men bara någon minut senare är gästerna tillbaka i matchen genom en hörna. Innan paus hinner Sami fyra av ett vackert långskott och så reducerar bortalaget till 3-2 innan paus. Kort efter avspark har vi 4-2, men Hässelby påbörjar sin vändning och har plötsligt 4-4. Sen är domaren kanske aningen snäll och ger dom straff och vi befinner oss plötsligt i underläge, men Gustav sätter 5-5 strax innan vilan. I sista perioden har vi bra spel, men det kommer lite chanser åt båda hållen, men i sista minuten lyckas Nicholas göra mål efter att målvakten gav retur från Olivers skott så vi kan ta med oss en vinst hem. Gröna kortet gick till Sami. P12-9 11 sep 2022 0kommentarer
  • Referat: IFK Lidingö FK 5 - IF Brommapojkarna 9

En vacker och solig morgon ute på Lidingö. Olle firar denna vackra dag med ett hat trick inom sex minuter. Vi fyller på med några mål till och går till paus med 1-5. Fem minuter in i andra perioden får vi en kontring emot och 2-5, men vi går till nästa paus med 4-8. Vi kommer till massor med chanser även om spelet har hunnit bli lite grötigt eftersom Lidingö har en extra spelare på plan. I sista perioden bjuds vi på ett läckert tåpajmål av Sami och Olle sätter sitt sista för dagen – och vårt tionde – någon minut på övertid. P12-9 11 sep 2022 0kommentarer
  • Referat: BP12-09 - Älvsjö AIK FK

Sten i glashus i all ära, men bortalagets tränare var rätt intens på sidolinjen, till den grad att det nästan blev lite pinsamt. Så väldigt skönt att vi, trots en väldigt jämn match, lyckas vara vassa och få in två mål och gå till paus med ledning 2-0. Tyvärr tappar vi ledningen, bland annat genom en tveksam straff (åtminstone om man frågor oss), men vi spelar en väldigt bra match. P12-9 11 sep 2022 0kommentarer