• Referat: IF Brommapojkarna 21 - Tensta United IS TU-2

Innan matchen pratade vi om att vara agressiva när vi förlorar bollen, det fattade killarna och satte press på motståndarna direkt. många som direkt tog tillbaka bollen när vi förlorade den. tyvärr gjorde motståndarna några mål och drog ifrån. vi gav dock inte upp utan fortsatte spela bra fotboll. När vi har bollen så tittar vi upp och letar efter passningar - MYCKET bra. Däremot kan vi alla bli bättre på att jaga tillbaka bollen ännu mer när vi förlorar den. dagens särskilda omnämnanden går faktiskt till fyra spelare Arvid - sprang och slet ordentligt, stod också för några riktigt bra brytningar. stod dessutom för ett viktigt mål där han höll sog framme på en retur Malte - Stod för någr fina prestationer i första halvlek när han "gjorde sin gubbe" och sedan slog briljanta passningar Filip - har aldrig sett ett par ben gå så fort och ofta som Filips i andra halvlek. helt otroligt. dessutom delaktig i några vassa målchanser Oscar - sprang och slet som ett djur, täckte flera skott och hade ett farligt skott på mål. dessutom ett antal bra framspelningar P09-22 6 maj 2018 0kommentarer
  • Referat: Sundbybergs IK Gul - IF Brommapojkarna 22

Vi inledde bra och hade spelet nere i Sundbybergs straffområde men tyvärr utan att kunna sätta dit den. Efter ett tag lyfte Sumpan upp spelet och på en hörna så touchade bollen en av deras spelare och gick in i mål. deras 2-0 mål var nästan identiskt tyvärr. vi har i alla fall idag lärt oss att man måste täcka upp mellan deras spelare och vårt mål på hörnor. halvleken slutade 5-0 till Sumpan och i paus pratade vi om att vi måste vara mycket mer agressiva när de har bollen. Det verkade alla fatta för i andra halvlek var det vi som skapade målchanserna och till slut så satte vi dit bollen. Direkt efter vårt reduceringsmål så gjorde vi även ett andra mål. Sunbyberg gjorde sedan två mål till i andra halvlek som slutade 2-2. mycket bra spel av oss i andra, vi kunde mycket väl ha gjort både ett och två mål tll. Matchens extra omnämnande går till Filip - många väldigt bra passningar och delaktig i båda målen, teknisk som få Carl - slet och kämpade på backen och gjorde ett antal viktiga och bra brytningar, + en hel del fina framspelningar Oscar - kom igenom till ett flertal målchanser men tyvärr trillade ingen in. mycket bra arbete i defensiven med starka hemlöpningar. I morgon är det dags igen. då hoppas jag att vi får se ett lika agressivt lag som vi visade upp i dagens andra halvlek vi syns imorgon Over and out P09-22 5 maj 2018 0kommentarer
  • Referat: IFK Viksjö 8 - IF Brommapojkarna 21

VILKEN MATCH!!!!!! Alla var på fokuserade från första minuten och efter en del chanser så satt första målet. David som stod i målet i första halvlek hade inte särskilt mycket att göra då det mesta av spelet var förpassat till motståndarnas planhalva. när första målet väl trillat dit så rann det på. väldigt många målskyttar i dagens match vilket var kul att se. Vi hade bitvis ett passninsgspel som Barcelona hade blivit avundsjuka på... Sammanfattningsvis otroligt bra spelat av allihop, där samtliga spelare kämpade om man tappade boll. Särskilt omnämndande i denna match till följande spelare Knut - var tillbaka från skada och var en klippa backlinjen. mycket av spelet började med stabilt passningsspel från knut David - slet och kämpade på topp (efter att fått vila i målet första halvlek) och tog ofta tilbaka bollen från motståndarna Kian - tog bra djup på sin kant och bröt ofta in mot mitten med skott eller passning Enda smolket i bägaren var att några av våra spelare hånade motständarna med "Losertecken" när vi gjorde mål och att det gapades på planen om att vi höll på att slå rekord. Detta vill vi inte se några fler gånger, men jag tror och hoppas att alla förstått detta efter tillsägning av både mig och motståndarnas tränare. . P09-22 29 apr 2018 1kommentar