Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om BP Ungdom P09-20

Följ

P09-20

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
BP Ungdom
Fotboll
P09-20

Små har blivit större

29 sep 2018 319 visningar 10 kommentarer
29 sep 2018 319 visningar 10 kommentarer
Carl Beyer Tränare
10 kommentarer
 • 29 sep 2018 John Falck

  Tack för två roliga år med 5-manna! Fortsätt nu träna, lyssna på ledarna och lära av varandra så kommer 7-manna bli bra! Och glöm inte att ha kul på planen!

  Rapportera

  Rapportera

 • 29 sep 2018 Christopher Thorstrand

  En stor glädje att följa det här lagets insatser och framgångar! Extremt bra och dedikerad tränarbas och härliga fotbollsintresserade och skickliga ungdomar resulterar i ett gäng med kompisanda och stort fotbollskunnande som är en fröjd att följa!

  Rapportera

  Rapportera

 • 30 sep 2018 Monica Hultstrand

  Laget har ändå från start stått för glädje och hög teknisk kunskap. Kul att se utvecklingen med säkrare passningar och spelsinnet. Ni är alltid justa mot varann och peppar när det behövs. Ni visar respekt mot varann och tränarna genom en disciplin som inte är en självklarhet i alla lag.
  Ros till tränarstaben: tusen tack för ert engagemang! Ni får våra killar att växa på så många plan. Rent tekniskt, höjer självförtroende, bättre fysik mm. Framför allt så är jag så imponerad av hur ni får varenda en av killarna i laget att känna sig sedda och hörda. Hälsninga Monica

  Rapportera

  Rapportera

 • 30 sep 2018 Cecilia Meyer

  Att helg efter helg få heja fram dessa killar som med sitt fina passningar, glada tillrop, skickliga dribblingar och sann vinnarglädje ger sug för mer. 7-manna - ser fram emot det. Heja BP! Heja våra killar! Vill även passa på att tacka för att alla killar verkligen gör att Olof känner sig välkommen och en i laget. Superfina killar hela gänget ?

  Rapportera

  Rapportera

 • 30 sep 2018 Cecilia Meyer

  Det ska självklart inte vara ett '?'. Det gick tydligen inte att lägga in ett hjärta i laget.se...

  Rapportera

  Rapportera

 • 30 sep 2018 Alexandra Elliot

  Ni är fantastiska! Fortsätt göra ert bästa och jobba som ett team där ni är justa mot varandra och ha kul så kommer ni fortsätta vara det superlag som ni är!

  Rapportera

  Rapportera

 • 1 okt 2018 Anna Falk Toll

  Det är fantastiskt kul och spännande att se er, både träna och spela match. Ni är schyssta mot varandra och dem ni möter och ni verkar ha väldigt kul. Heja er och heja tränarna!!!

  Rapportera

  Rapportera

 • Kommentaren är rapporterad och kommer att granskas av sidans administratörer.
 • 2 okt 2018 Patrik Meyer

  Kan bara hålla med Er alla! Vi har en oerhört stark vinnarkultur i laget och det har gjort att vi har fått njuta av många härliga vinster och många härliga mål! Kul... Men vi har inte enbart haft en stark vinnarkultur (Även om den är väldigt hög!!) utan också lyckats bygga en stark lagsammanhållning! vilket kommer bli ännu viktigare, nu när vi tar steget upp till 7-manna fotboll. Som pappa till Olof, är jag glad över att se hur bra han blivit mottagen i laget och hur han har utvecklat sin fotboll under denna tid. Ska bli extremt kul att få lämna den lilla 5 manna plan och ta oss an de betydligt större ytorna som en 7 manna plan ger!

  Rapportera

  Rapportera

 • 2 okt 2018 Elisabett Rosdahl

  En stor anledning till er framgång, förutom era fantastiska tränare, är er sammanhållning på och utanför planen! Ni är hel enkelt grymma allihopa och det är fantastiskt roligt att se er spela! Dessutom är ni alltid ödmjuka mot era motståndare oavsett hur många mål det blir. Fortsätt vara de ni är så kommer framgången fortsätta! Stort lycka till med 7manna!

  Rapportera

  Rapportera

Endast sidans medlemmar kan kommentera