• Referat: Göta Traneberg IK 1 - IF Brommapojkarna 9

Seger 3-1 i derbyt mot Göta Traneberg! Viktigt med revansch från vårens bottennapp. :-) Ganska tillknäppt första halvlek utan mkt chanser. I andra halvlek kommer vi i underläge på ett skitmål, lite olycklig retur på ett skott utifrån. Sen har vi massor med chanser och full kalabalik i GTs straffområde, men bollen vill inte in. I sista minuten av andra så kommer äntligen kvitteringen, fint spel med passning från Albin på kanten och in till CalleHW som sätter 1-1. GT spelade med bara en avbytare och efter att en kille fick en tryckare så var de utan avbytare. GT skall ha cred för det! Det tog ut sin rätt i sista, vi hade 4 avbytare och friska ben och tryckte på bra. Ny frisparkskanon från Ebbe som målvakten räddar utmed sidlinjen, vi hinner upp den och till sist trycker vi in bollen, William sist på bollen. Några minuter efteråt, jättesnyggt anfall då vi spelar CalleHW fri igen och han fastställer resultatet 3-1. Jättebra spelat av alla killar. Jättebra spel av backlinjen, Filip och Noah har spelat alla 150 minuter nu i helgen och idag fick Noah äntligen pröva att spela vänsterback efter idogt tjat. :-) Fabian, LeoR och Mohammed kompletterade backllinjen suveränt idag. Framåt gnuggade alla på bra och det känns som vi har lättare att komma till chanser och göra mål än förut. Ha en fortsatt trevlig helg! /Magnus P06-9 28 sep 2019 0kommentarer
  • Referat: IF Brommapojkarna 9 - Viggbyholms IK FF

En jättebra match av oss kort sagt. Vi förde spelet och var lite fysiskt starkare än Viggbyholm större delen av matchen. I första perioden tog vi ledningen på 2 väldigt snygga mål. Långskott från CalleHW och frisparkskanon av Ebbe. Lite svagare andra period där vi trasslade till det lite och bjöd Viggbyholm på lite halvchanser. Men antingen räddade Hugo eller så sköt de utanför. Istället gjorde vi 3-0 på en snygg djupledspassning och distinkt avslut. Spelade bra sista perioden och hade mkt chanser. Det blev till slut 5-0 till oss. Ebbe fubbordade sitt hat-trick och Erik satte 5-0 i sista minuten. Hugo höll nollan, jättebra spel av backlinjen och mkt chanser och snygga mål framåt. Hoppas på lika bra spel idag! /Magnus P06-9 28 sep 2019 0kommentarer
  • Referat: IFK Lidingö FK 7 - IF Brommapojkarna 9

Hej, Vi fick köra på 11 man idag och mötte ett "havererat" Lidingö-lag som hade lånat in några spelare från ett "Svår"-lag för att få ihop det. Så gör vi också ibland så inte ngt att säga om det. Lidingö var duktiga på att trilla boll, men vi kämpade och spelade rätt fysiskt så länge vi orkade. Underläge 1-0 efter första perioden. Kvittering av Ebbe i början av 2:a perioden på en härlig djupledspassning. Tyvärr hamnade vi i underläge 2-1 i slutet av andra perioden. Återigen ett skott utifrån. I slutminuten av andra pressade vi på och det var kalabalik på vår hörna, men bollen ville inte in. I tredje var det soppatorsk för oss. Vi orkade inte och det började vara lite skavanker på några killar. Bollarna trillade in i snabb takt. Till sist 6-1 till Lidingö. Superbra kämpat av alla. 75 % av vår ordinarie backlinje var borta, men ersättarna gjorde ett bra jobb. Filip och LeoR spelade alla 75 minuterna. Kul att vår nye spelare, Mohammed Askari, gjorde sin första match med oss. Vi behöver onekligen fler spelare som vill träna och spela mkt matcher! Nya tag fredag och lördag. Trevlig helg! /Magnus P06-9 21 sep 2019 0kommentarer