• Avslutning 2022

Idag samlades vi för en avslutning med mat och trekamp. Många skratt men även lite tävlingsilska avslutades med en priscermoni. P05-3 19 nov 2022 4kommentarer
  • Säsong 2023 inledd

Nu har vi startat upp igen. Kul och spännande att se hur långt vi kommit vid seriestart! P05-3 13 nov 2022 0kommentarer
  • Tuff match som slutade med förlust

Vi tränare jobbade hårt sista dygnet för att få ihop fullt lag, men till slut löste det sig. Vi fick låna fyra killar från akademin (06/07:or) samt att Adam fick hoppa in i mål. De fyra vi fick låna var Lukas, Samuel, Jonas och Sion. Vi börjar matchen riktigt bra och redan i 3:e minuten spelar Stross fram Sion som ensam med målvakten rullar in 1-0. Efter målet fortsätter vi att spela bra även om M/H lyfter sig och skapar några fina anfall. I 20:e minuten blir det ett missförstånd mellan Sebbe och Deniz en bit in på vår planhalva vilket medför att M/H kan spela ut bollen på deras högerkant och avslutet blir en lobbvariant som Adam tyvärr tappar in till 1-1. Spelet böljar nu lite fram och tillbaka men i 27:e lyfter Sebbe in en frispark i bortre delen av straffområdet där Anders går upp men blir puttad med rak arm av försvararen och har inte en chans att nå bollen. Tyvärr vågar domaren inte blåsa straff till oss där...vilket vi borde haft. Några minuter senare har vi ett fint anfall där John blir helt frispelad och ensam med målvakten skjuter han en yttersida över. I 35:e får vi ett bra frisparksläge som Anders tar hand om. Bra tryck i skottet men det blockas framför deras målvakt. Sedan blir det mycket M/H där Adam för göra 3 räddningar inom loppet av 7 minuter där den sista var en väldigt fin fotparad. I sista minuten spelar Sebbe en fin långboll till Deniz som kommer fri in från högerkanten men hans lobb går tyvärr utanför. I andra halvlek rivstartar M/H och helt fria med Adam gör Adam en fantastisk fotparad och returen lyckas vi sedan få undan. Där var det väldigt nära 1-2. Strax därefter är det vi som får ett bra läge där Deniz blir frispelad men anslutet går mitt på målvakten. I 7:e får vi kapitulera när M/H sätter dit 1-2. Sedan är de bättre än oss och har bla två avslut i vardera stolpen och i 22:a kommer de högst på en hörna men nicken går över. Sedan är det vi som lyfter oss. Vi flyttar upp Lukas på centralt mittfält och då får vi bättre grepp om matchen. David S blir fint framspelad på högerkanten och han slår ett fint hårt inlägg längs marken in framför mål men den går precis förbi Sion. I 28:e springer sig Sion sedan helt fri och lobbar över målvakten men lobben blir lite för lös och försvaret hinner dit och rensar undan bollen. Och när vi inte gör mål på våra chanser så kommer M/H upp och sätter dit 1-3. I 35:e drar John på sig ett gult för snack innan han några minuter därefter blir helt frispelad och ensam med målvakten så skjuter han.....över. ? Sedan blir det hetsigt och domaren viftar med det gula kortet ett antal gånger där vi fick åtminstone 3 gula kort och M/H säkerligen lika många. I matchens sista minut blir Sion fälld i fritt läge och deras spelare får rött kort. Frisparken slår Sebbe stenhårt men mitt på målvakten och på returen är Edvin först framme men avslutet går tyvärr utanför. Matchen slutar 1-3. Det är en fysisk match som svängde fram och tillbaka. M/H var bra men vi hade kunnat få med oss poäng om vi förvaltat våra frilägen bättre. Stort tack till de inlånade spelarna, där Lukas var bäste BP-spelare idag. Även Sebbe ska ha ett omnämnade för hårt arbete i 90 minuter. Träning på tisdag som vanligt. Henke P05-3 15 okt 2022 1kommentar