• Sanktan färdigspelad!

Då har vi spelat våra sista matcher i respektive serie, denna helg. Efter denna kämpiga höst så avslutade vi Sanktan med en vinst och förlust. I lördags (bilden) vann vi en bra genomförd match med 3-0 mot Vasalund. Idag mötte vi BP-24 i en ganska jämn tillställning där vi dessvärre förlorade med 1-2. Gröna kort: Vasalund-Axel BP-24- Alfred Grattis killar och bra kämpat! I övrigt så fortsätter vi träna på som vanligt, sen är vi anmälda till 2 cuper och vi letar efter ytteligare en eller två cuper. Mer info om detta kommer i början av veckan. P05-12 1 okt 2017 0kommentarer
  • Nästan repris

Viggo är en kämpe, idag fick han sällskap av Wille! P05-12 28 sep 2017 3kommentarer
  • Näst sista helgen i Sanktan.

Två matcher avverkades i helgen, två samma dag, första matchen mötte vi IFK Lidingö FK. Där gjorde vi en bra match, första halvlek var nog den bästa halvleken som vi gjort denna något tunga höstsäsong, så det kändes snöpligt att vi låg under med 0-1 i halvtid. Andra halvlek gjorde vi efter omständigheterna bra, då vi återigen fick spela en hel halvlek utan avbytare, efter skador, plus att vi hade ytterligare en spelare som egentligen behövde byta pga smärta i ena foten. Vi släpper in ytterligare ett mål, men killarna gav allt för att vända matchen, men utan avbytare gick många på knäna till slut och orkade inte riktigt, Med tanken på att vi hade en inlånad spelare (Viktor från BP-20) så att vi iaf hade två avbytare, så blir det inte kul när två killar inte kan fortsätta spela…. de andra killarna får slita ihjäl sig! Så eftersom två av de killar som skadade sig i första matchen inte kunde var med i andra matchen, som planerat, så hade vi helt plötsligt inga avbytare till andra matchen då vi redan från början var en spelare för lite. Som tur var kunde 3 andra killar som spelade första matchen, ställa upp. Andra matchen var mot Karlberg och vi höll uppe spelet helt okej i 1:a halvlek, även om vi låg under med 0-2….. men dessvärre så tappade vi allt i försvarsspelet i 2:a halvlek, vilket till viss del beror på att vi återigen har 5-6 spelare som får lira två matcher samma dag. Vilket gör att orken tryter och till slut så hade vi förlorat med 1-8….. även om resultatet dock är lite i överkant. Men en stor eloge till killarna som trots att det var tungt, inte blev negativa eller började hänga med huvudena, utan dom kämpade hela tiden! De gröna korten: IFK Lidingö- Wille H Karlberg- Axel Stort grattis killar!! P05-12 24 sep 2017 0kommentarer
  • Ännu en tung helg!

Återigen har vi haft en resultatmässigt tung helg....tredje helgen på raken faktiskt. Lider så otroligt mycket med killarna som åkt på några rejäla smällar nu. Ibland kommer man in i perioder där det går tungt och man får inte med sig någonting gratis, utan måste slita livet ur sig, bara för att ”stoppa blödningen” och just nu är vi inne i en sådan period, vilket givetvis är jobbigt. Man märker på killarna att dom hänger med huvudena och blir frustrerande. Vi har ju aldrig varit inne i en sådan här trend förut, så det är en ny situation och utmaning för oss, men nu gäller det att försöka vända denna negativa trend. Därför är våran uppgift nu, både föräldrar och vi tränare att stötta killarna så mycket det bara går och peppa dom. För jag lovar att vi tränare kommer göra allt vi bara kan för att vi ska hitta tillbaka till vårt spel och få killarna att hitta tillbaka till sitt självförtroende som nu är ganska så kantstött. Så nu knyter vi näven, så ser vi till att vända detta och får till en bra avslutning på säsongen. Sen gratulerar vi Viggo som i dagens match blev tilldelad det grönt kortet. Samt det killar som fått grönt kort de två senaste helgerna, som det har missats att rapportera om. BP-Norrtulls SK 1, Hampus BP-Sundbybergs IK Vit, Wille P BP-Norrtulls SK 3, Axel BP-Sundbybergs IK, Grön Hampus Bra kämpat killar! P05-12 10 sep 2017 0kommentarer
  • BP-dagen!

Idag spelade vi en match på BP-dagen, som vi vann med 4-2, efter att ha vänt ett 0-2 underläge. Vi började matchen väldigt bra, med fint passningsspel och en del bra kombinationer. Men vi var inte riktigt på hugget ändå, så efter 1:a halvlek låg vi under med 0-1 Efter ett bra snack i halvtid så gick vi in i 2:a halvlek med bättre aggressivitet, dessvärre så släppte vi in ett mål ganska omgående, för övrig ett riktigt bra avslut från motståndarna. Sen fick vi en straff, som om vi ska vara helt ärliga, knappast borde varit straff…. vi satte straffen och efter det så var jakten igång. Så i kombinationen med att vi var mer aggressiva i 2:a halvlek än i 1:a halvlek samtidigt som vårt spel fortsatte var bra, så lyckades vi vända matchen till vinst. Två individuella prestationer som stack ut var, när Vilmer bröt ett anfall med en klockren glidtackling där han tog både boll och motståndare, även Tobbe (som gjorde ett bra hemjobb på samma motståndare) "åkte med" i samma situation, detta ledde till att vi vände anfallet och gjorde mål. Samt Hampus väldigt fina djupledspassning (den passningen satt som en smäck), till Liam, som satte den i mål Så en bra insatts av killarna, där dom återigen visar att dom alltid kämpar och sliter oavsett vad resultatet är och återigen (för vilken gång i ordningen?) vänder ett underläge till vinst. P05-12 2 sep 2017 0kommentarer