• Referat: IF Böljan - IF Brommapojkarna

Det blir tyvärr förlust även i b-slutspelets första match efter jämnt spel där vi skapade en hel del anfall och chanser att kunna avgöra via inspel i straffområdet, djupledsbollar och hörnor. Framför allt vågade vi försöka spela ett kontruktivt passningsspel över hela plan men tyvärr lyckades det lite för sällan hela vägen även denna match och ett välplacerat skott från motståndarna med 5 minuter kvar avgjorde. DFF DJ 7 aug 2022 0kommentarer
  • Referat: Eskilsminne IF - IF Brommapojkarna

Sista gruppspelsmatchen och vi möter återigen starkt motstånd. Efter en inledande anstormning som vi lyckas stå emot lyftef tjejerna sig och vi kommer igång med ett fint passningsspel från målvakt och framåt vilket gör att matchen jämnas ut då vi kan vila i bollinnehav. Vi kommer dock sällan hela vägen fram till målchanser men utöver det finns bolltempo och inställning på plats. 0-0 i halvtid. I andra halvlek släpper vi tyvärr in ett tidigt mål och får sedan kämpa med trötta kroppar mot snabbt och duktigt motstånd och vi släpper in två mål till innan matchen är slut. Trots förlust var det cupens bästa match hittills. DFF DJ 6 aug 2022 0kommentarer
  • Referat: IF Brommapojkarna - Laholms FK

Dagens första och cupens tredje match där vi inte alls får till det i första halvlek där vi inte känns påkopplade alls vilket leder till stökigt och chansfattigt spel. Vi håller dock tätt defensivt. I andra halvlek lyfter vi oss något och får igång spelet i allt längre perioder. Dock händer det för sällan för att verkligen hota motståndarna. Slutresultat 0-0 DFF DJ 6 aug 2022 0kommentarer
  • Referat: Onsala BK - IF Brommapojkarna

Dagens andra match blir tuff mot duktiga motståndare som direkt tar tag i matchen med fart, kraft och högt bolltempo. Vi får inrikta oss på försvarsspel vilket vi gör bra men då rörelsen och precisionen i de egna passningarna ofta saknas ger vi tillbaka bollen alldeles för snabbt för att få vila eller för den delen etablera ett eget spel. 0-2 i halvtid var rejält surt och även om spelet jämnar ut sig i andra halvlek är det inte nära att vi ska vända matchen denna gång. De gånger tjejerna får igång passningsspelet och inställningen så ser det dock oftast bra ut och vi kommer i en del anfall men däremellan blir det oftast för passivt och svårt. Lärorikt att spela mot så bra motstånd och vi kan bättre. Nya tag imorgon! DFF DJ 5 aug 2022 0kommentarer
  • Referat: IF Brommapojkarna - Räppe GOIF

Första matchen i Eskilscupen som spelas 2x20min och vi får en rätt ringrostig start då främst försvarsspelet är rörigt vilket resulterar i att motståndarna sätter 0-1 på ett fint skott efter ca 15min. Strax därefter jobbar sig dock tjejerna in i matchen allt mer och i andra halvlek äger vi matchen med bättre rörelse och enklare passningsspel över hela planen. Vi skapar några lägen att få till heta chanser framför mål men saknar det lilla sista. Så en chansfattig match slutar tyvärr 0-1... DFF DJ 5 aug 2022 0kommentarer