14 december 2021
19:45

Brommapojkarna DFF DJ

Referat: Järla IF FK 1 - IF Brommapojkarna 3

Spel i liten hall vilket innebär att spelet inte riktigt lossnar. Det blir många insparkar, utkast och hörnor och mindre organiserat spel. Vi går dock snabbt fram till 3-0 i första perioden efter att ha utnyttjat de lägen vi får. Molly sätter två mål i fria lägen innan Vera B gör 3-0 i slutet av perioden. När sedan Tess säkert placerar in sitt första mål i BP-tröjan efter fint spel i början av andra perioden känns segern rätt trygg. Vi slappnar dock av lite och tappar intensiteten vilket leder till att vi släpper in 4-1 i mitten av andra perioden. Detta mönster fortsätter i den tredje perioden och det blir ytterligare en reducering till 4-2 och Sofie får även visa prov på fint målvaktsspel. Skönt då när vi får till ett snabbt anfall utmed vänsterkanten i mitten av fjärde perioden där Molly kan vricka in sitt tredje mål fram till en säker seger. Kul också att se hur Emma växte in i sin första match med laget och var nära att sätta några mål mot slutet.
I det stora hela en väldigt gedigen laginsats i en match som vi kontrollerar från start till mål trots en spelmässig svacka.