• Hemmamatch för Damlaget på Söndag.

Damlaget spelar hemma Söndag 29 oktober kl. 12.00 mot IBK Lockerud Mariestad D1. Dam A 27 okt 2023 0kommentarer
  • Damlaget förlorade bortamatchen mot Fristad 6-7.

En jämn match där lagen följdes åt i målprotokollet under hela matchen. Lidköping gjotde ledningsmål och Fristad kvitterade. Med en minut kvar att spela gjorde Fristad 7-6 och det var faktiskt första man tog ledningen i matchen. Snopen förlust. Målen: Molly Fröjd 3, Ida Salegård 1, Emma Svenson 1, Josefin Gustavsen 1. Dam A 22 okt 2023 0kommentarer
  • Vinst för damlaget mot Mullsjö 5-3.

Damlaget besegrade topplaget Mullsjö AIS med 5-3. Underläge 1-3 efter två perioder. En formidabel sista period med strålande spel vänder matchen till seger med 5-3. Ida Andersson utsågs till matchens lirare. Målskyttar Ida Andersson 2, Molly Fröjd 2, Portia Roos 1. Dam A 15 okt 2023 0kommentarer
  • Hemmamatch för Damlaget på Söndag

IBK Dam möter Mullsjö AIS på Söndag 15 oktober kl. 12.00. Dam A 12 okt 2023 0kommentarer
  • BK Halna-IBK Lidköping 6-5

Damlaget förlorade bortamatchen mot Halna med 6-5. Målen: Molly Fröjd 2, Ida Andersson 1, Louise Åkesson 1, Frida Öberg 1 Dam A 30 sep 2023 0kommentarer