• Damerna vann i Vänersborg.

IBK:s Damlag avslutade höstsäsongen med att besegra Vänersborg med 3-2. En skaplig höstsäsong och vi är med på den övre halvan i serien. Målen: Molly Fröjd 2, Ida Andersson 1. Dam A 17 dec 2023 0kommentarer
  • Damlaget föll mot Halna 5-7.

En tung första period med fem insläppta mål lade grunden för förlusten. Vi kom igen bra i andra perioden och hade 4-5 inför slutperioden men lyckades inte vända matchen. Vi tar nya tag inför nästa match på bortaplan mot Vänersborg. Målen: Ida Andersson 2, Josefin Gustavsen 1, Louise Åkesson 1, Nora Dalbark-Karlén 1. Dam A 11 dec 2023 0kommentarer
  • Damlaget vann i Alingsås (6-5)

När damerna gjorde 4-1 i sista periodens inledning trodde man nog att segern var klar. Alingsås kom emellertid tillbaka på allvar och något senare var ställningen 5-5. Med en dryg minut kvar blev Josefin Gustavsen matchvinnare när hon gjorde 6-5. Målen: Ida Andersson 1, Sofia Lööf 1, Molly Fröjd 1, Louise Åkesson 1, Maja Johansson 1, Josefin Gustavsen 1. Dam A 3 dec 2023 0kommentarer
  • IBK Dam - IBK Tygriket 99 5-2.

Efter en bra första period hade våra damer ledningen med 3-0 och man trodde på en klar vinstchans. Tygriket kom dock in i matchen på allvar i andra och tredje perioden och med en dryg minut kvar av matchen var ställningen 3-2. I den sista satsningen för kvittering tog Tygriket ut målvakten men detta gynnande oss när vi kunde avgöra matchen med två mål i tom kasse. Hanna Florqvist storspelade i hemmamålet och utsågs förtjänstfullt till matchens lirare. Målen: Nora Dalbark-Karlén 2, Molly Fröjd 1, Sofia Lööf 1, Frida Lundgren 1. Dam A 13 nov 2023 0kommentarer
  • Seger för Damlaget mot Wårgårda

Damlaget tixade en ny trepoängare när man vann bortamatchen mot Wårgärda med 5-3. Målskyttar: Ida Adersson 3, Molly Fröjd 1, Sofia Lööf 1. Dam A 4 nov 2023 0kommentarer