• Seger för Damlaget mot Wårgårda

Efter en kalasstart med 3 mål på mindre än en minut var ställningen 3-0 efter 5 minuters spel. Därefter jämnad spelet ut sig och Wårgårda kom med i matchen igen. Vi var dock steget före i målprotokollet och vann till slut med 9-6. Målen: Ida Andersson 3, Ebba Lidhiolm 2, Ida Salegård 2, Josefin Gustavsen 2. Dam A 12 feb 0kommentarer
  • Damlaget vann mot Fristad

Damerna besegrade Fristad med hela 7-2 i söndagens match. En bra laginsats av hela laget. Målen: Ida Andersson 2, Ebba Lidholm 1, Emma Svensson 1, Sofia Lööf 1, Portia Roos 1, Frida Öberg 1. Dam A 29 jan 0kommentarer
  • Vinst för Damlaget mot Skövde 7-5

En mycket händelserik match med mycket offensivt spel från båda lagen. Skottstistiken 40-49 talar sitt tydliga språk. Dessutom hade vi hela sju 2 mintersutvisningar mot oss. Vi klarade detta bra efter väl genomfört boxplay och strålande målvaktsinsats av Hanna Florqvist. Målen: Merit Skoghammar 2, Molly Fröjd 2, Ida Andersson 2, Maja Johansson 1. Dam A 16 jan 0kommentarer
  • Damerna vann i Vänersborg.

IBK:s Damlag avslutade höstsäsongen med att besegra Vänersborg med 3-2. En skaplig höstsäsong och vi är med på den övre halvan i serien. Målen: Molly Fröjd 2, Ida Andersson 1. Dam A 17 dec 2023 0kommentarer
  • Damlaget föll mot Halna 5-7.

En tung första period med fem insläppta mål lade grunden för förlusten. Vi kom igen bra i andra perioden och hade 4-5 inför slutperioden men lyckades inte vända matchen. Vi tar nya tag inför nästa match på bortaplan mot Vänersborg. Målen: Ida Andersson 2, Josefin Gustavsen 1, Louise Åkesson 1, Nora Dalbark-Karlén 1. Dam A 11 dec 2023 0kommentarer