• Seger mot Hjälmared!

Horsby får en drömstart mot Hjälmared och kan göra 1-0 redan efter 10 sekunder på en spelvändning. Det rullar på bra i hela första perioden och ställningen 5-1 efter mkt propagandaspel. Spelet jämnas ut med i andra perioden som Horsby vinner med 2-1 och hela 7-2 inför 3e. 3e perioderna denna säsongen har varit lite svajiga och stora ledningar har tappats men denna gången blir det inte så dramatiskt och matchen slutar 8-4. Målskyttar: Christoffer Ström 3 Alfred Johansson 2 Christoffer Holmstrand Axel Schill Sven Johansson Nästa match går mot ett annat "granncupslag" då vi gäster Sävens BK. Seniorlag 7 dec 2019 0kommentarer
  • Pressmeddelande från styrelsen!

Horsbys Alagstränare Johan Amnebrink har valt att lämna föreningen pga personliga skäl. Vi tackar Johan för hans engagemang. Ny ledarstab blir Simon Winbo & Alfred Johansson som kommer sköta träningarna, runt laget finns även Daniel Kronqvist Wikberg och Johan Gripestam. Styrelsen IBF Horsby Seniorlag 12 nov 2019 0kommentarer
  • Övertidsförlust mot Smedjan!

I en riktig holmgång blev det 8-8 efter 60 minuters spel efter att båda lagen turats om att ha ledningen i matchen. Smedjan fick straff på övertid och satte den till 9-8 och fick med sig 2 poäng från matchen och Horsby 1 poäng. Målskyttar: Christoffer Holmstrand 2, Sven Johansson 2, Alfred Johansson, Axel Schill, Fredrik Lager, Simon Winbo I nästa match Fredagen den 15 November möter Horsby topplaget IBK Elfhög hemma, ett lag som är med i absoluta toppen. 19,30 är matchstart i idrottshallen i Herrljunga. Seniorlag 11 nov 2019 0kommentarer