• Helgen 8-10 mars resultat av seniormatcherna

Fredagens matcher som jag skrev i tidigare inslag blev lyckade båda två. Div 2 laget herr som kvalade till div 1 och vann första matcten i play-off 1 över Hertzöga BK med 2-1. Det var en mycket tät och jämn match mellan lagen som efter 2 perioder som fortfarande var mållös. Men i tredje perioden blir det 3 mål där Hultsberg gör 2 mål i 4 och 7 minuten. När drygt 5 minuter är kvar av tredje perioden reducerar Hertzöga till 2-1. Hemma killarna håller tätt resten av perioden och vinner rättvist efter ett större övertag i tredje perioden. Div 3 laget hade inför kvällens match mot Skattkärr IK 3 poäng mer och +23 mål bättre än tvåan Arvika IBF. Första perioden är jämn med en knapp 1-2 ledning för Hultsbergs killarna, men andra perioden kommer en riktigt ras Skattkärr vinner perioden med 6-1 och de leder efter 2 perioder med 7-3. Tredje perioden avslutningsvis vinner Hultsberg 3-4 men matcher vinner Skattkärr med 10-7. När dessutom Arvika får stryk av Tösse så vinner Hultsberg Div 3 3 poäng före Arvika IBF. Det som är lite tråkigt vinner serien men regeln som gäller inget U-lag får spela i Div 2 Lördagen spelade vårt div 5 lag IBK Björkås för seriesger och uppflyttning till div 4. Det skulle räcka med 1 poäng i matchen mot BK Vålberg U för att bli före Skoghalls IBK Utveckling. Första perioden hängde Skoghall skapligt bra så hemmalaget hade en knapp 3-2 ledning.. Däremot rann siffrorna iväg direkt i andra perioden efter 8 minuter var ställningen hela 7-2, det kom ytterligare 3 mål i perioden 1 för Björkås och 2 mål för Skoghall så 8-4 efter 2 perioder. Då matchen känns i hamn händer inte så mycket i tredje perioden Björkås gör 2 mål slutresultat 10-4. Det händer säkert inte ofta man ser ett Div 5 lag fira så som Björkås gjorde direkt efter matchens slut, Glada seriesegrare IBK Björkås med gulldhattar och serpentin uppskick på sin planhalva. Senare på lördagen spelade vårt Damlag säsongens sista match i Div 2 mot Hertzöga BK. Det var en match som Hertzöga gjorde 1 mål mer i varje period än Hultsbergs tjejerna. Enligt rapport från matchen var den jämn i alla 3 perioderna fast Hertzöga var mer effektiva att måla. Hultsberg tjejerna gjorde fllera bra insatser under säsongen, bästa insatsen var naturligtvis segern över serieettan Kristinehamn , Laget hamnade till slut på en femte plats i Div 2 serien. Söndagens enda match för våra seniorlag var herrlagets andra match i play-off 1 kvalet till Div 1 mot Hertzöga. Vinst i denna match så är Hultsberg klara för play-off 2 där de möter Arvika IBF som blev klara tidigare idag. Första perioden blev åter en mållös period, andra perioden blev också jämn men nu leder Hultsberg med 1-2. Däremot när 1-3 målet kom tidigt i tredje perioden så tog Hultsberg klart över matchen och mälen kom också därefter så när domaren blåste av matchen så var slutsiffrorna 1-6 till Hultsberg. Hertzöga laget kämpade bra i båda matcherna men orken sinade i matchernas slutperiod. Nu väntar Arvika IBF i play-off 2 först borta söndag 17 mars kl 16.45 och sedan hemma torsdag 21 mars kl 19.45 Hultsberg IBF 21 mar 0kommentarer
  • Sommarläger

Just idag känns det avlägset, men sommarlovet närmar sig faktiskt för våra barn/ungdomar. Vi vill att det ska vara roligt, utvecklande och minnesvärt. Så vore det inte perfekt att fylla med en camp!? I början av juli (v.28) arrangerar vi en innebandycamp med Sports Academy. Och vet du vad det bästa är? Ni har möjlighet att utforma campen på egen hand. Välj mellan Youth- eller Sports Camp beroende på ålder, samt hur länge familjens spelare vill gå. Vi erbjuder hel- (6 dagar) och halvvecka (3 dagar). Under dagtid håller vi till på Karlstad Innebandy Arena, där samtliga pass arrangeras av vår förening och våra ledare. Och när dagen är slut samlas vi (alla sporter) i Activity Center för att ha roligt tillsammans! Vi har skapat ett grymt medlemserbjudande till dig! Boka helveckan för 1 995:- (ord. pris: 2 795-3 195:-) och halvveckan för 1 195:- (ord. pris: 1 395-1 595:-). Uppge ”MEDLEM” i kassan. Vad säger du, ses vi på planen i sommar!? Hultsberg Innebandy Hultsberg IBF 18 mar 0kommentarer

Just idag känns det avlägset, men sommarlovet närmar sig faktiskt för våra barn/ungdomar. Vi vill att det ska vara roligt, utvecklande och minnesvärt. Så vore det inte perfekt att fylla med en camp!? I början av juli (v.28) arrangerar vi en innebandycamp med Sports Academy. Och vet du vad det bästa är? Ni har möjlighet att utforma campen på egen hand. Välj mellan Youth- eller Sports Camp beroende på ålder, samt hur länge familjens spelare vill gå. Vi erbjuder hel- (6 dagar) och halvvecka (3 dagar). Under dagtid håller vi till på Karlstad Innebandy Arena, där samtliga pass arrangeras av vår förening och våra ledare. Och när dagen är slut samlas vi (alla sporter) i Activity Center för att ha roligt tillsammans! Vi har skapat ett grymt medlemserbjudande till dig! Boka helveckan för 1 995:- (ord. pris: 2 795-3 195:-) och halvveckan för 1 195:- (ord. pris: 1 395-1 595:-). Uppge ”MEDLEM” i kassan. Vad säger du, ses vi på planen i sommar!? Hultsberg Innebandy Knatte17 18 mar 0kommentarer
  • Kval till Div 1 Herr

Då herrlaget segrade i play-off 1 mot Hertzöga med 2-0 i matcher 2-1 och 6-1 blev slutresultaten. Nu väntar play-off 2 där vi som väntat möter serieettan Arvika IBF som också vann play-off 1 med 2-0 i matcher mot Karlskoga. De 2 matcherna i serien gick klart i Arvikas favör men nu är det ny tävling och då hoppas vi på ett starkt HIBF. Match 1 spelas i morgon söndag 17 mars kl 16.45 i Arvika Sporthall och match 2 spelas torsdag 21 mars kl 19.45 i Colorama Arena. Ev. en tredje match spelas i Arvika söndag 24 mars kl 16.00 Hoppas att det finns en hel del HIBF supportrar både i Arvika sporthall och ännu fler på torsdag i Colorama Arena Hultsberg IBF 16 mar 0kommentarer