Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Hultsberg/Björkås IBF

Följ

Hultsberg/Björkås IBF

Följ oss för uppdateringar
Följ

Kontaktinformation

Namn Hultsberg/Björkås IBF
Adress Stadionvägen 1
Postadress 65340 Karlstad
Telefon 070-2658223
E-post ordf@hbibf.se
Orgnr 874001-8158
Swish 123 20 21 574
Kontonr Plusgiro: 297845-0
A-lag Herrar

Om Hultsberg/Björkås IBF

Vi i Hultsberg/Björkås IBF är en innebandyförening som är lokaliserad i Karlstad, Värmland.
Föreningen bildades genom en sammanslagning 2002 av Hultsberg IBK och Björkås IBF. Björkås IBF startades 1986 och Hultsberg IBK i sin tur bildades 1991.

Vår vision inom föreningen från styrelse ner till ungdomsledare, spelare och föräldrar är att i största möjliga mån följa Svensk Innebandys värderingar och synsätt kring hur vår verksamhet ska bedrivas.

Svensk innebandys syfte är:
"att erbjuda en enkel, rolig sport som alla kan utöva hela livet. Som bidrar till ökad fysisk aktivitet och rörelserikedom. Och tar en aktiv roll i att bygga det svenska samhället".

Vår utmaning ligger i att få våra äldre ungdomar (tonåringar) att fortsätta spela innebandy. Här har vi en nedåtgående trend i hela Sverige och är behöver vi jobba för att bromsa den utvecklingen.
Vi behöver också jobba ännu hårdare med att få unga flickor att börja spela innebandy.

Vi har funderingar kring att arbeta mer med att öka bredden och öka mängden motionärer (vuxna) som är ett gemensamt mål hos både Värmlands innebandyförbund och Svenska innebandyförbundet.

Hultsberg/Björkås IBF kommer inom en framtid att genomgå "Certiferad förening" som sker i ett samarbete med Värmlands innebandyförbund.