• Röttåvitt U obesgrat

I tredje matchen för säsongen så vinner Röttåvitt U med 5-2 mot Sommen efter 2-1 ledning i halvlek. Ännu gång förstärkta av 5 st. spelare från vårt duktiga P08-lag. Målskyttar: Anton A 3 st och 1 mål vardera av Rasmus S och Alvin H (08:a) A-lag Herrar Fotboll för 15 dagar sedan 0kommentarer
  • Årets bottennapp ?

Idag var det inte roligt att vara rödvit, stortorsk med 0-9 efter 0-4 i halvlek. Visst är Ljungby ett bra lag men vi är alldeles för naiva i vårt spel och låter dem dominera från start till slut. Det kändes lite som vi satt kvar i bussen när domaren blåste igång matchen. Det går inte att säga så mycket mer om matchen utan vi får ta till klyschan i år igen. ”Det är bara att bryta ihop och komma igen” Det viktigaste nu är att vi inte hänger med våra huvuden det är en lång serie och vi har många matcher kvar att spela. Ny match fredag den 17 maj mot Gnosjö hemma och då studsar vi tillbaka och tar första segern på hemmaplan. A-lag Herrar Fotboll för 15 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Hovslätts IK - IK Vista

Ytterligare en seger för vårt unga U-lag mot Vista med 4-2 efter underläge med 1-2 i halvlek. Målskyttar: Theo, Hampus, Johannes A samt William A A-lag Herrar Fotboll 7 maj 0kommentarer
  • Referat: Hovslätts IK - Västboås GoIF

I kvällens match på hovet i Div. 4 Västra förlorade Röttåvitt mot Västboås med 0-1 efter 0-0 i halvlek. Tyvärr är försäsongsspelet bortblåst och vi känns uddlösa och paralyserade. I kvällens match som Västboås vann rättvist med 1-0 men inte för de var bättre än oss utan att vi ytterligare i en match underpresterar, i kvällens match torskar vi förra matchen mot Hallby vann vi. Det här spelet håller inte för topp 6 i tabellen, vi måste komma tillbaks till det fina spelet vi hade i träningsmatcherna och jag vet att det finns där men vi måste plocka fram det också. Bäst ikväll var Vristel och Gustav i målet Nu väntar en tuff bortamatch mot Ljungby på onsdag nästa vecka och jag hoppas att vi knyter näven i fickan och hittar tillbaka till det fina spelet vi haft under försäsongen. A-lag Herrar Fotboll 7 maj 0kommentarer
  • Vilgot Kronstrand uttagen till U19-läger!

Den 16-19 maj samlas U19-herrarna för ett läger på Bosön och vi kan meddela att vår egen talang Vilgot Kronstrand är en av de uttagna till lägret. Även tränare Max Gustafsson kommer att finnas med som läktarcoach. U19-herrarnas sista samling inför sommaren blir ett fyra dagar långt läger på Bosön. Ett läger som kommer ha en bred repertoar. – Det blir fokus både på träningar och även två träningsmatcher. Det kommer vara ett brett läger men vi kommer lägga en hel del tid på fys, så det blir lite av varje, säger Jonatan Brolin, förbundskapten U19-herrlandslaget till innebandy.se. Vi gratulerar Vilgot och Max till lägret och önskar stort lycka till! Herrar A-lag Allsvenskan 2 maj 0kommentarer