• Referat: Hjorted-Totebo (B) - Gunnebo IF (B)

Äntligen fick B-laget till en träningsmatch efter att fått ställa in två matcher pga skador och sjukdomar. Vi mötte på söndagen Gunnebo IF på konstgräset i Västervik. Matchen slutade 1-1 efter att Gunnebo haft ledningen i paus med 0-1.HT kvitterade i andra halvlekens 75 min när Ville Grönwall nickade in Linus Krosslers inlägg. HT var det lag som hade mest boll och skapade flest chanser, dock utan att få in bollen i mål. Hela laget svarade för en stabil insats. Seniorlag 24 mar 0kommentarer
  • Referat: IF Eksjö Fotboll (5) - Hjorted-Totebo (5)

Nyblivna division 5-laget Hjorted/Totebo ställdes mot division 5-laget Eksjö på lördagen. Matchen slutade 1-1. Hjorted/Totebo är en stark nykomling i division 5 i år och under lördagen väntade tufft division 5-motstånd från en annan serie i form av Eksjö. – Jag pratade med deras tränare och de vill uppåt. De tänker sig vara ett topplag. Jag är nöjd med helheten. I första halvlek var det lite slarvigt och vi får inte flytet i det, men vi skapar mycket målchanser. Vi har säkert fyra, fem riktigt bra lägen, men sätter inte något. Vi sitter ihop bra i försvarsspelet, säger tränaren Jimmy Svensson. Eksjö var ett offensivt balanserat lag och H/T hotade gång på gång. – De skapar lite mer i andra, men de var rätt ihåliga och vi har mycket chanser. Vi bör göra något mer än ett mål. Jag tycker 1-1 är i underkant, för vi är det bättre laget. Albin Kito gjorde Hjorted/Totebos mål i 1-1-matchen. – Alla gör bra prestationer, men tyvärr fick vi en del skador. Det gjorde att det blev lite flängigt, men generellt var det ganska bra. Några allvarliga skador? – Ett par stycken kanske inte spelar på några helger. Vi får se lite, det är några fotleder och svullna fötter. Referat saxat från Dagens Västervik Seniorlag 26 feb 0kommentarer
  • Referat: Gullringens GoIF B - Hjorted-Totebo B

B-laget avslutade seriespelet med att ta en fin skalp när man besegrade Gullringen på bortaplan med 1-2 efter att ha vänt ett 1-0 underläge i paus. HT startade matchen riktigt bra och hade flera chanser att ta ledningen. Bl.a. hade Mirre en ribbträff i 17 min. 1-0 till Gullringen i 22 min på en snabb kontring genom Edvin Johansson kom därför som en chock. Efter målet jämnades spelet ut. Det skapades chanser åt båda håll. Efter ett snack i paus tog vi över matchen alltmer, Krossler kvitterade till 1-1 i 59 min fint framspelad av Arvid. Roupé avgjorde sedan matchen när han fick på en kanonträff i bortre krysset från 30 meter assisterad av Franco. Hela laget gör en kanonmatch i en mycket bra match. Extra plus till Zacke, Melker J och Åsberg. I och med segern avancerade vi till fjärde plats i serien. En serie där nio av tretton föreningar har A-lag som spelar i div 3,4 och 5. Bra kämpat av våra killar och väldigt kul att få vara med i det här gänget. Tack för i år killar. Seniorlag 18 sep 2023 0kommentarer