• Hemmapremiär div2

Fredagen 12 okt kl 19 i Höganäs sportcenter. Alexander den store från Helsingborg gästar oss. Herrar seniorer 8 okt 2018 0kommentarer
  • Premärseger i div 2, fredagen 21 sept 2018

Comebacken till svenska seriesystemet och division 2 blev lyckad. Herrlaget spelade på fredagskvällen mot HBBK och deras utvecklingslag. Efter att kämpat med licensiering av spelare inför seriestarten mönstrade coach Donaldas 10 spelsugna lirare. Bra inledning av matchen där ledning togs direkt men de unga grabbarna från Helsingborg kämpade på bra. Hemmalaget hade inte mycket att säga till om gällande returtagningen då Linas och Martynas tillsammans med Nerijus höll rent under korgen. Ledning till hemmalaget med 18-17 efter första quarten speglade inte direkt spelet men ett par olyckliga spel i slutet på perioden gjorde att vi tappade ledningen. Lite mer skärpa och koncentration i andra perioden gjorde att det stod 38-31 i halvtid. Bättre spel och utökad ledning i tredje perioden gjorde att laget kunde spela runt på alla och till sist blev detta en säker seger. Plus att vi äntligen är igång och bra insatser av många spelare som gillade att åter spela matcher. Slutresultat 80-56. Poäng: Martynas 25, Nerjius 15, Linas 12, Minde 9, Albelis 6, Donaldas 5,Auri 3,Karolis 3 och Mantas 2. Herrar seniorer 23 sep 2018 0kommentarer
  • Välkomna till laget.se – Här finns viktig information!

Välkommen till er nya lagsida på laget.se! Den blir central i all kommunikation mellan spelare, ledare, föräldrar och andra intresserade. För att komma igång direkt med en bra kommunikation i och omkring laget finns ett antal viktiga punkter för sidans administratör: • Logga in och lägga till alla spelare och ledare under Medlemmar. • Fylla på kalendern med alla inplanerade aktiviteter. Matcher läggs till via Serier medan träningar och andra aktiviteter läggs till via Aktiviteter. • Skriv nyheter löpande och berätta om verksamheten. I takt med att nya nyheter läggs till kommer den här nyhetstexten att försvinna. Om någon i laget har frågor om laget.se är man alltid välkommen att kontakta vår support på support@laget.se eller 019-15 44 00. Varmt välkomna till laget.se! Herrar seniorer 12 aug 2018 0kommentarer