• Tio mål upp på Vadstena

Segrar smakar mumma när de är komna ur ett hungrigt och stabilt försvarsspel och idérikt anfallsspel. Det tar sig sa bagar'n! 33 - 23 slutade söndagens match till gulsvart. Herrar Utv. 24 feb 2019 0kommentarer
  • Förlust hemma mot LIF:s C-lag

Det blev en ganska väntad förlust hemma mot LIF Lindesbergs C-lag (29-36) med bröderna Bååk, Jeppsson Pacce Warvne & Co. Dock är det viktigt att betona att vi här inte spelar för resultatets skull utan för utvecklingen av de yngre spelarna i seniortruppen. Och framför allt William Folkö, 11 mål, visade framfötterna rejält på nytt. Vi börjar vänja oss vid detta nu och räknar med att han kommer att blomma ut till fullo under nästa säsong. Stort tack också till de veteraner som ringdes in för att möjliggöra matchen då vi var hårt sargade av skador, tänker då på G:son, Affe och AE. På bilden ser ni Anton Öster på en klassisk bild från en svunnen tid. Viktigt att notera att det är slutet av en skottrörelse vi ser och inte en knytnäve! I LIF C hade man förväntat sig en större mognad från en spelare som Jeppsson som dessutom är lagkapten, men vissa lär sig tydligen aldrig och trots sina 11 mål kan man inte ge han beröm givet hans ibland luriga uppträdande. Istället väljer vi att plussa för brödern Bååks avslutsregister på kant 6 hos gästerna. Tabell H4 MSHF Herrar Utv. 11 feb 2019 0kommentarer
  • Tung seger i Katrineholm

HK Järnvägens U-lag tog en tung seger borta Katrineholm på fredagskvällen. 33 - 27 efter 15 - 15 i halvtid. Första halvlek var ok framåt men för ojämn bakåt. Sista tio löser det biff i försvarsspelet och på den vägen fortsatte man sedan i andra halvlek. Stabilt försvarsspel i 30 minuter och framåt var det idérikt och avslappnat. Ingenting kunde stoppa gulsvart denna kväll. Hemmalaget försökte med såväl 5-1 som punkt men ingenting bet denna kväll. Alla från första till sista man bidrog till denna tvåpoängare. Närmast väntar LIF hemma den 10/2. Herrar Utv. 1 feb 2019 0kommentarer