• Spelarmöte på Måndag 15/5 kl. 18.00

I halvmånen, Sundsta sporthall. Bra om så många som möjligt kan komma. F16(08/09) 11 maj 2023 0kommentarer
  • Sammanfattning av helgens matcher i Skövde.

En lite mindre trupp än vanligt åkte till Skövde i dessa sportlovstider för möte med HK Country och Skövde HF. Första matchen mot HK Country präglades av högt tempo och snabbt spel med många snabba omställningar och fina kontringar. Matchen slutade med Helltonseger 25-14. Direkt efter denna match med endast 15 minuter vila var det dags för Skövde HF. Detta blev en tuff match stundtals ganska hårt spel och mycket kamp. Trots underläge med tre mål under början av matchen och en tidig skada kom tjejerna igen och minskade underläget till en boll i halvtid. I andra halvlek böljade spelet fram och tillbaka och ledningen skiftade mellan lagen, med 31 sekunder kvar kvitterade Hellton och orkade sedan stå emot Skövdes sista anfall. Trots skada, onda knän, ömma näsor, trötta ben och blåsor under fötterna kämpade hela gänget under dagen och tog med sig 3 välförtjänta poäng hem till Värmland. Det som värmer mest är sammanhållningen och kämparinsatsen, high five vid lyckade insatser samt pepp när det inte alltid blir som man tänkt. Ett särskilt tack till helgens ledartrio, Magnus, Alexandra & Thomas. F16(08/09) 27 feb 2023 2kommentarer