Matchreferat H�FF-Gimo IF Uk(1-2) Andra matchen f�r h�sten d� den f�rsta spelades i slutet av v�rs�songen. Ett kort regn hade gjort Tallarnas gr�s bl�tt men till matchstart v�rmde solen igen som den brukar i Harg. Motst�nd denna fredagafton var sv�rast t�nkbara.Ett revanchsuget och taggat g�ng ungdomar fr�n Gimo kan f� de flesta p� fall.Vi visste i alla fall att vi m�ste prestera om viktorian skulle tillfalla oss.Vi kommer till match utan Sorken och Honkan i startelvan. Matchen inleds med ett kraftigt spel�vertag f�r "Gimo".Vi var tv�a,ibland trea och i vissa fall fyra p� bollen.Redan i minut 5 osade det till i v�rt straff- omr�de med en giftig nick t�tt �ver.P� frispark i 9:de fr�n vyp,efter schabbel och missf�rst�nd s� f�r Gimo ostraffat nicka in 0-1.Ingen uppryckning fr�n v�r sida utan matchbilden f�rst�rks.I den 22:a efter ett elegant inspel skjuts bollen i Dannes stolpe och turen r�ddar oss fr�n ytterligare m�l.P� en andraboll som Gimo vinner(som vanligt i f�rsta)styrs bollen i till 0-2.N�gra str�anfall som inte resulterade i n�gon egentlig m�lchans �r det enda vi presterar i f�rsta.Ett mycket kraftigt underbetyg till serieledarna. Inga byten f�reslogs till andra.Ett,kan tyckas, m�rkligt beslut p.g.a att mer en halva laget underpresterar kraftigt.F�rklaring till detta kommer att ges p� onsdagstr�ningen. Hur som helst,vi kommer ut till den andra halvleken som ett nytt lag.Redan i 46 minuten skjuter Dan Wadell ett skott som s� n�r g�r in.Vi forts�tter skapa heta chanser och detta intensifieras d� vi v�ljer att g� p� en trebackare och Jocke upp som forward.N�mnde Johansson beh�ver c:a 1 minut i denna position s� kommer reduceringen.P�,en f�r �vrigt elegant frispelning av Martin l�per Jocke in i bollbanan och skjuter otagbart 1-2.Jocke och Alex har sedan ett antal chanser att kvittera med bolluslingen ville inte in.P.g.a. v�r underbemanning i backlinjen sticker �ven Gimo upp med ett antal avslut i den andra men stinget,gadden,fr�n den f�rsta �r borta.I den 83:e tilld�ms vi straffspark efter s�songens mest solklara kapning av Alex. Marcus missar denna straff men kommer att hitta r�tt i de kommande tio som vanligt. Trots ett intesivt tryck kommer f�rsta f�rlusten p� Tallarna f�r H�FF.De tog n�stan tre(3) s�songer att f� h�l p� oss. Vi missar att sl� v�ra motst�ndare i f�rsta vilket gav oss en f�r stor uppf�rsbacke.Samtidigt visar denna halvlek att vi inte �r klara �n.Att st�ra,f�rhindra,bromsa �r nyckelord i f�rsvars- spel.Vi lyckas inte med detta i f�rsta halvlek.Om detta lag ska ta sig till en h�gre niv� m�ste vi vi bli b�ttre att f�rvara eget m�l. Det b�rjar dra ihop sig i serien.F�lj med till S�derbykarl p� fredag och st�tta pojkarna. LEONARDO