Matchreferat Karlholm-H�ff 13/4(3-1) Johan Mattsson fortfarande skadad gjorde att Fabbe gick in fr�n start. John ner p� innermittf�lt tillsammans med Wadell och Jocke tillsammans med Alex som forward. Vi inleder matchen friskt.Vi visste av tidigare fighter att h�r skulle motst�ndet vara n�got att verkligen bita i.Att Karlholm f�rst�rkt laget inf�r s�songen gjorde att vi stod framf�r en riktig v�rdem�tare.I matchminut 13 skjuter Alex ett h�rt skott som s�n�r passerat m�lis.Spelet j�mt men i den 22 minuten ser Martin att m�lis �r v�l l�ngt ut och provar ett l�ngskott som g�r in och vi har 0-1.�ven Karlholm har sedan n�gra heta chanser och i den 33 p� ett l�ngt h�gerinl�gg �ver till v�nster i straffomr�det,inspel till frist�ende gubbe som elegant nickar kvittering 1-1.Fortsatta chanser �t b�gge h�ll fram till den 40:de d� en Karlholmsfrispark resulterar i 2-1. Andra halvleks f�rsta 10 blir helt Karlholms utan att skapa n�gra direkta farligheter.Spelet j�mnar sedan ut sig och �verg�r i ett visst tryck fr�n v�r sida.Fril�gen f�r Jocke,Alex och Oliver efter eleganta frispelningar resulterar tyv�rr som b�st i resultatl�sa h�rnor.Lite ologiskt kunde Karlholm i den 86:e fastst�lla resultatet till 3-1 efter ett i.o.f.s.vackert f�rarbete. Tycker att 2-2 speglar matchen b�ttre �ven om resultatet i dessa tr�ningsfighter inte betyder livet.Vi g�r p� det hela taget en gedigen insats.Vi m�ter ett skickligt spelande,kraftfullt, tekniskt Karlholm och st�r upp mycket bra.Vi g�r fortfarande f�r lite m�l i f�rh�llande till antalet kvalificerade chanser men det kommer.Karl ser b�ttre och b�ttre ut f�r varje match som g�r. Ett starkt mittf�lt d�r Dan och Martin lyste upp tillvaron.John g�r sin starkaste match " so far". Jocke som anfallare gav mersmak tillsammans med Alex som ser ut att g� mot en kanons�song. Cupmatch(troligtvis i Harg) p� l�rdag den 18/4 kl.12.00.V�lkomna