• Säsongens bottennapp

Lägger man inte i bollarna framåt och samtidigt som motståndarna sätter allt så förlorar man matcher. I dagens derby kom säsongens riktiga bottennapp för laget, på flera sätt. Första halvlek studsade allt fel och det blev game-over. Slutresultatet skrevs till 90-64. Vi bryter ihop och laddar för USM nästa helg, det sägs att en dålig repetition ger en bra premiär 😀 HBK P06/07 18 feb 1kommentar
  • Fajt i Västerås

Vi lirade två matcher i söndags i regionserien HU18. Andra matchen stod BK Fajt för motståndet, kul att spela mot nytt lag. Söderhamnskillarna var ett frejdigt gäng med mycket passion. Vi hade svårt att tända om efter morgonens sköna vinst och spelet blev därefter - halvhjärtat. Vi skärper till oss i andra halvlek och springer ifrån till slutresultatet 92-53. Alla killarna gjorde poäng. Bra dag 😀 HBK P06/07 5 feb 0kommentarer
  • Stabilt borta mot Västerås

Bortamatch mot Västerås i regionserien på söndagsmorgonen. Full fart från början, vi tar kommandot direkt och leder med 27-12 efter första perioden. Mycket bra! Sedan håller vi fokus och med bra med försvar låter vi inte hemmalaget komma närmare än sju poäng. 50-37 inför slutakten och vi springer ifrån till slutresultatet 67-50. Stabilt. HBK P06/07 4 feb 6kommentarer