Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om IFK Hallsberg Hockey

Följ

IFK Hallsberg Hockey

Följ oss för uppdateringar
Följ

Kontaktinformation

Namn IFK Hallsberg Hockey
Adress Idrottsvägen
Postadress 69430 Hallsberg
E-post info@hallsbergshockey.se
Orgnr 875701-2573
Kontonr Bankgiro: 5627-2404
A-lag Herrar

Om IFK Hallsberg Hockey

IFK Hallsbergs Hockey - Hela Sydnärkes hockeyförening...
DÅ och NU... IFK Hallsbergs Hockey bildades 1954 och 1988 byggde klubben tillsammans med Hallsbergs kommun vår ishall Sydnärkehallen.
Vi är den familjära klubben som har som måtto att alla är välkomna, här finns plats i varje lag för den som vill spela och utveckla sig som hockeyspelare. Klubben har fostrat landslagsmeriterade Sara Granhn och Johan Ryno.
Vi bedriver hockeyverksamhet från hockeyskolan upp till A-lag och har som mål att varje årskull skall vara representerade. I föreningen har vi ca 200 aktiva spelare. Vi har som långsiktigt mål att ta så många spelare från egna led hela vägen upp till A-Laget. IFK Hallsbergs hockey vill utveckla/utbilda och samverka.
I vår ishall är vi två föreningar som delar på istiderna vilket innebär begränsade träningsmöjligheter, en framgångskoncept har varit att flera lag tränar samtidigt. Det innebär en ökad möjlighet för spelare att lära känna fler spelare och vuxna i föreningen, mer istid samt att ledas och tränas utanför det egna laget. Alla spelare uppmuntras att utnyttja allmänhetens åkning för spontanträning. I anslutning till ishallen har vi en skottramp där det finns möjlighet att förfina skott-tekniken.För att säkra en bra utbildning av spelarna utbildas våra ledare enligt Svenska Ishockeyförbundets utbildningsstege.
För att upprätthålla en god stämning i klubben har vi minst en gång i månaden ledarträff där minst en ledare från samtliga ungdomslag är representerade. Till ledarträffarna finns en stående inbjudan till styrelserepresentanter, allt för att knyta ihop hela föreningsverksamheten. Vi har en ambition att dela med oss i det vi gör för att alla skall ha "koll" på vad som händer i klubben och för att skapa en VI känsla i föreningen.

Våra värdegrunder är: STOLTHET ANSVAR RESPEKT GEMENSKAP