• Hockey för tjejer!

Är du eller ditt barn intresserade av ishockey, eller bara vill komma och prova på? Lördagen den 6 april mellan 12:30 – 14:30 anordnar vi en prova på dag för enbart tjejer, födda 2013 och yngre. Vi kommer att ha ledare med på planen som hjälper barnen och kör lite lekar, lättare övningar och lite matchspel för de som vill, så att ingen förkunskap krävs om man inte har det, vi anpassar för alla nivåer så att ni ska få så roligt som möjligt! Vi avslutar det hela med ett is disco! Skridskor och viss utrustning finns att låna för de som vill och inte har själva. Caféterian kommer att vara öppen under tiden. Varmt välkomna till oss! Hällefors IK 21 mar 0kommentarer
  • Issschema Mars-24 !

Isschema Mars-24! Hällefors IK 4 mar 0kommentarer
  • Dammatchen på Söndag 3/3 inställd !

Dammatchen mot Brynäs IF borta på söndag 3/3 inställd ! A-lag Damer 1 mar 0kommentarer
  • Isschema V2409 och 2410 !

Isschema V2409 och 2410 ! Övriga veckor i Mars kommer om några dagar! Hällefors IK 28 feb 0kommentarer
  • Leksands Dam J blev för svåra för HIK:s Damer!

HIK började matchen bra och tog ledningen med 1-0 genom Linnea Jansson ass. av Miranda Broqvist och Emilie Forslund. Men den ledningen stod sig bara i ca en minut. 1-1. Vad som sen hände efter min 13.29 var att HIK:s försvarsspel havererade totalt en stund. För på 1.26 min gjorde LIF 4 mål och vips var ställningen 1-5. I andra perioden kom HIK ut som ett annat lag och reducerade till 3-5 efter mål av Emmy Lindqvist ass. Wilma Ekström och Alice Nilsson gjorde 3-5 utan assist. Då fick man förhoppningar men ack vad man bedrog sig. För i sista perioden kom LIF igen ännu en gång och spelade ut HIK efter noter. 0-5 slutade perioden Slutresultat 3-10 till Leksand. Storförlust för HIK mot ett bra Leksand . Som också de spelar med i stort sett samma lag i Damettan som i Damjunior.. HIK:s rutinerade spelare såsom Wilma Ekström och Linnea Jansson gjorde det bra så länge de orkade,även Stina Thegel får ett plus .Övriga spelare kämpade väl och kul att unga Alice Nilsson fick göra sitt första mål i damlaget. Nästa match söndag 3/3 kl 1500 mot Brynäs IF borta. A-lag Damer 27 feb 0kommentarer