• Hemmamatch mot Fall IF

På lördag drar serien igång för A-laget, hemma mot Fall IF klockan 14:00 på Hällevi. Laget kickade igång höstsäsongen den 18.juli och ingen av spelarna kom tillbaka med några stora viktförändringar. Det har tillkommit två nya spelare Zaki Daud från Lesjöfors IF och "yaya Said" från Bergs IK. Båda är offensiva spelare och har kommit in bra i laget. Vi har även två spelarförluster, Refho Rahmon som har flyttat till örebro på grund av studier och Gutale Hassan som har gått till Grythyttans IF. Stort tack för er tid i klubben och all lycka i framtiden. I övrigt är det en slagkraftig trupp som har goda chanser att nå goda resultat i serien. Träningar har sett bra ut och vi är taggade att brösta höstsäsongen. Följ oss och det bäst på plats på Hällevi! Väl mött! A-lag Herrar 31 jul 2019 0kommentarer
  • Hemmamatch på Hällevi!

Hemmamatch på Hällevi nu på söndag den 9.juni. Kan vi utöka serieledning? Kan vi matcha Bobby BKs fysiska spel? Släpper vi in mål fasta? Gör Adan mål? Kan Simon hålla nollan? spelas det bra musik föra matchen? levererar Camilla länets godaste kaffe? Håller Suleiman 90 minuter? Vill du ha svar på dessa frågor så se till och ta dig till Hällevi för att se "lirarna från skogen". Väl mött! A-lag Herrar 5 jun 2019 0kommentarer
  • Kryss borta mot Kopparberg!

En jämn och tuff match, hemmalaget startade piggt och kunde vaska fram 2 farliga målchanser. I slutet av första så kommer vi in i matchen och tar över taktpinnen. 0-0 lyder halvtidsresultat. I andra fortsätter vi att skapa målchanser och det dröjer inte så länge innan Alireza hittar Adan i djupet efter en omställning. Adan gör allt rätt och avslutar fint med sin "svaga" fot, målvakten var chanslös. Vi lyckas få fram fler målchanser och har många lägen för att stänga matchen. Men istället får hemma laget en hörna i 80:e minuten som de förvaltar snyggt. Återigen släpper vi in mål på fasta, den här gången på en hörna. Några minuter senare får vi en frispark som Gutale snabbt sätter igång och chippar över deras backlinje och fri kommer Shahmen som avslutar snyggt men bollen träffar stolpen ut. sammanfattningsvis så gör vi en ganska okej match borta mot ett tufft och ungt Kopparberg.Vi har en hel del att jobba med men är på god väg. På lördag är det dags igen, den här gången hemma mot Fjugesta klockan 15.00. A-lag Herrar 19 maj 2019 0kommentarer