• Referat: Husby AIK - Nyhammars IF U

Det blev en ny förlust för Husby AIK's herrar, denna gång mot Nyhammar. Husby startade matchen bra och gjorde även 1-0 efter ett fint avslut av Johan A. Första halvlek var jämn men ledningen i halvtid var inte orättvis. I andra halvlek var Husby inte alls på tårna och släppte in några enkla mål efter en del enklare misstag och dålig kommunikation. Även fast vi skapar några fina lägen lyckas vi tyvärr inte sätta dit några fler bollar och slutreslutatet blev 3-1 till Nyhammar. Nya tag på fredag borta mot Enviken! A-lag Herrar 9 jun 2022 0kommentarer
  • Referat: Husby AIK - Gustafs GoIF

Det blev tyvärr förlust för Husby i mötet mot Gustafs förra veckan. Matchen började med så kallad Hawaii-karaktär och 1-3 underläge efter 12 minuter redan. Albertsson reducerar med ett vackert skott 10 minuter senare och hoppet föds på nytt. Gustafs utökar dock någon minut senare och 2-4 står sig halvleken ut. Matchen stabiliseras i andra, Husby ligger på och jagar att komma ikapp. Halvleken är jämn innan kallduschen kommer med en kvart kvar. 2-5 och ridå. Vi lyckas få in 3-5 efter en stökig hörna men kommer inte närmare än så. Vi tar nya tag inför nästa match där vi möter Nyhammar U hemma på vallen 6/6! A-lag Herrar 30 maj 2022 0kommentarer
  • Match mot Gustafs

Div. 7 södra fortsätter med sina måndagsmatcher, och för Husbys del fortsätter hemmamatchandet. På måndag 23/5 kl 1900 ställs grabbarna mot Gustafs. Följande är kallade till matchen på måndag: Erik Bengtsson Jesper Hammarström Jakob Lannergren Max Borg Yousif Aslan Yoel Melake Robert Eriksson Emil Hedlund Johan Vilén Johan Albertsson Jonas Nyström Viktor Andersson Anton Josefsson Ted Eriksson Christian Gråhns Bohdan Kom till Vallen och heja fram Husbys 3e raka 3-poängare! Vaaaamos 💪 A-lag Herrar 21 maj 2022 0kommentarer