• Referat: Hovslätts IK - IK Vista

Ytterligare en seger för vårt unga U-lag mot Vista med 4-2 efter underläge med 1-2 i halvlek. Målskyttar: Theo, Hampus, Johannes A samt William A A-lag Herrar Fotboll för 17 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Hovslätts IK - Västboås GoIF

I kvällens match på hovet i Div. 4 Västra förlorade Röttåvitt mot Västboås med 0-1 efter 0-0 i halvlek. Tyvärr är försäsongsspelet bortblåst och vi känns uddlösa och paralyserade. I kvällens match som Västboås vann rättvist med 1-0 men inte för de var bättre än oss utan att vi ytterligare i en match underpresterar, i kvällens match torskar vi förra matchen mot Hallby vann vi. Det här spelet håller inte för topp 6 i tabellen, vi måste komma tillbaks till det fina spelet vi hade i träningsmatcherna och jag vet att det finns där men vi måste plocka fram det också. Bäst ikväll var Vristel och Gustav i målet Nu väntar en tuff bortamatch mot Ljungby på onsdag nästa vecka och jag hoppas att vi knyter näven i fickan och hittar tillbaka till det fina spelet vi haft under försäsongen. A-lag Herrar Fotboll för 17 dagar sedan 0kommentarer
  • Referat: Hovslätts IK - Egnahems BK

Igår var det seriepremiär för vårt U-lag som mötte EBK B på hovet. Det blev seger med 3-1 efter 1-1 i halvlek. Röttåvitts lag som bestod av bl.a. 5 st. killar från vårt duktig P08 gäng och våra duktiga 02-03 killar spelade stundtals bra. Målskyttar:Olof B (straff) Svante och Anton A. Beröm till samtliga, lite extra plus till Olof B och Anton S A-lag Herrar Fotboll 29 apr 0kommentarer