• Träningar

Nu har samarbetet mellan klubbarna i princip upphört(2matcher) Pga bristande intresse för gemensamma träningar, så tränar numera ÖIF tillsammans med sina 96:or. Kolla deras hemsida för tider och info. Denna sida kommer i fortsättningen vara Hönö juniorers hemsida. Hönös juniorlag tränar Lördagar kl. 15.00 i bergagårdshallen på Hönö. Är ni intresserade av att träna och spela med oss är ni välkomna att komma dit. Magnus 0729-456000 Juniorer Herrar 16 okt 2012 0kommentarer
  • Referat: Öckerö/Hönö J1 - Ale J United

Oavgjort hemma på Prästängens konstgräs mot ett höststarkt Ale - 3-3. Målskyttar: Alexander, Jacob, Simon O. Efter en jämn matchinledning så tar vi tag i spelet efter 10 minuter. Vi börjar vinna närkamper och drar upp tempot riktigt bra. Alexander får på ett bra skott från höger, men målvakten räddar. Ale är lite ställda och fundersamma. De får inte igång sitt spel och vi stänger deras spelytor riktigt bra. Efter tolv minuter så får vi över en fin crossboll till Sebbe B på vänsterkanten. Han blir fälld i straffområdet och domaren pekar på straffpunkten. Alexander kliver fram och sätter 1-0 med en bestämd bredsida i målvaktens högra hörn. Vi fortsätter att ha initiativet och spelar riktigt bra ändå nerifrån backlinjen med Sebbe K, Andreas F, Edvin och Eddie - genom mittfältet med Simon O och Lukas B centralt. Det vi gjorde alldeles för lite var att slå ut bollarna på kanterna till Sebbe B och Victor, men vi hittade ändå fram till Alexander och Daniel på topp med fina djupledspass. Alexander hade ett bra nickläge efter 25 minuter, men nicken gick utanför. Ale kom givetvis upp i några chanser och på den bästa - när en spelare kom runt på vår högerkant - så kom Sebbe K och gjorde en lysande glidtackling i straffområdet och räddade upp situationen. Edvard i mål gör också en riktigt bra räddning på ett långskott, men istället för kvitteringe så gör vi 1-1 i 35:e minuten. Det är Simon O som får på en bra träff på en frispark så målvakten kan inte hålla bollen och på returen dyker nyinbytte Jacob upp och sätter bollen i mål på sin första touch i matchen. I halvlekspaus så är vi tränare mycket nöjda med vårt spel i första halvlek och säger till killarna att fortsätta på samma sätt, men att använda kanterna lite mer. Men som så ofta förr denna säsong så har vi otroligt svårt att hålla tätt i början av andra halvlek. Vi förlorar närkamper på mittplan och istället för att vi får fördel så är det Ale som får det och det utnyttjar de väl. De rullar upp oss på vår vänsterkant och väggspelar sig igenom och gör 2-1 i 47:e minuten. Tre minuter senare är det dags igen - vi tappar boll och de hittar ut på vänsterkanten och denna gång ett högt inlägg som nickas i mål - 2-2. Det händer mycket det första tio minuterna av andra halvlek för i 52:a minuten gör Simon O 3-2 på ett konstmål. Alexander nickar bollen mot målvaktens högra stolpe och där dyker Simon upp och med ryggen mot mål med ingen vinkel alls lägger han bollen i en båge (eller hur man nu ska förklara) över målvakten och bollen dimper ner i hans vänstra hörn - hur märkligt och snyggt som helst :) Vi får inte vara nöjda länge utan i 54:e minuten kvitterar Ale till 3-3 efter att vi återigen varit för snälla i ett par närkamper på mittplan och sedan får de rinna igenom vårt försvar och göra mål. Sista halvtimman är det mycket kamp och båda lagen skapar ganska många chanser. Alexander får på ett kanonskott från nära håll, men målvakten gör en riktigt bra räddning. Edvard gör också en kanonräddning på ett läge som Ale har med kvarten kvar. I situationen efter så får Daniel sitt andra gula kort och blir utvisad. Vi står upp riktigt bra de sista minuterna och Ale är mycket nära på att göra 4-3, men vi reder ut det och lyckas få vår första oavgjorda match för säsongen. Även om det hade varit skönt med en seger så gjorde killarna en mycket bra insats mot ett mycket duktigt Ale. Öckerö/Hönö - Ale 3-3 (2-0) 121011 1-0 (12) Alexander (straff) 2-0 (35) Jacob (Simon O) 2-1 (47) 2-2 (50) 3-2 (52) Simon O (Alexander) 3-3 (54) Laget: MV - Edvard Backar - Eddie, Sebbe K, Edvin, Andreas F Mittfält - Sebbe B, Lukas B, Simon O, Victor Anfall - Alexander, Daniel Avbytare - Jacob, Samuel, Jocke Juniorer Herrar 11 okt 2012 0kommentarer
  • Referat: Hönö / Öckerö J2 - Romelanda UF

5-2-seger hemma mot Romelanda i sista seriematchen i klass 4. Innebär att vi slutar 4 i serien. Målskyttar: Andreas F 3, Lukas E, William. Dags för säsongens sista klass 4-match på Prästängen B. Efter en trevande start där vi har svårt att få igång vårt egna spel så gör vi 1-0 i 23:e minuten genom Andreas F som väggspelar fint med William och avslutar distinkt. Romelanda är inte helt farliga så efter målet sticker de upp och kommer runt på vår högerkant med Anton Forseström (debut!) i mål gör en fin benparad på friläget som uppstår. Vi får ändå igång ett bättre spel och Samuel får på ett bra skott med vänstern från långt håll, men skottet går strax över. Istället är det Andreas F som får utdelning igen och i 30:e minuten gör han 2-0, denna gång efter en fin låg pass från högerkanten och återigen ett bestämt skott som målvakten inte kan rädda. Med ett par minuter kvar av första halvlek så gör vi 3-0 på ett av våra signum för säsongen - en fast situation! Efter en hörna så blir det lite tilltrasslat och Jacob får fram bollen till Lukas E som stänker in bollen i nättaket. I andra halvlek så gör vi tyvärr som så ofta förr denna säsong - ger motståndarna initiativet och låter dem komma in i matchen. De gör 3-1 i 60:e efter passivt försvarsspel högt upp i plan. Sedan får Pontus Hagberg en fin chans på högerkanten och kommer fri mot målvakten. Han får bollen lite för långt ifrån sig, men får ändå på ett skott mot den utrusande målvakten. Han springer ihop lite med målvakten och ramlar olyckligt på axeln. Han tar sig ändå ut till avbytarbåset för egen hand och säger att det känns som något har brutits vid axeln. Det visar sig vara nyckelbenet som är av på två ställen och ambulansen får komma och hämta Pontus. Inte roligt för stackars Pontus... Romelanda fortsätter att trycka på och gör 3-2 i 70:e. Sedan har vi flera lägen och i 75:e stänger Andreas F matchen med sitt tredje mål efter pass från Jacob och där han rundar målvakten. I 85:e gör William 5-2. En godkänd avslutning på klass 4-serien! Hönö/Öckerö - Romelanda 5-2 (3-0) 120806 1-0 (23) Andreas F (William) 2-0 (30) Andreas F (Theo) 3-0 (42) Lukas E (Jacob) 3-1 (60) 3-2 (70) 4-2 (75) Andreas F (Jacob) 5-2 (85) William (Andreas F) Laget: MV - Anton Backar - Jesper, Ralle, Eddie, Lukas E, Marcus Mittfält - Samuel, Theo, Jacob, William, Pontus Anfall - Andreas F, Simon U Juniorer Herrar 6 okt 2012 0kommentarer