Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Hallands Nations FF

Följ

Hallands Nations FF

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Hallands Nations FF
Välj lag

Skriv i gästboken

1000 tecken kvar

Gästbok

 • 28 jul 2015 Alex

  Hola! När börjar träningen inför hösten?

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 aug 2014 --

  Just nu har vi uppehåll. Nyhet kommer här på hemsidan när vi drar igång igen eller så är du välkommen att mejla info@hnff.com för fler uppgifter.

  Rapportera

  Rapportera

 • 4 aug 2014 Nyfiken

  När tränar ni?

  Rapportera

  Rapportera

 • 14 jun 2014 joel

  Såg precis att ni lämna wo.

  Rapportera

  Rapportera

 • 14 jun 2014 joel

  Blev det ingen match mellan er och södra sandby idag? Inget resultat har kommit in på skåneboll iaf. Jag ser även på matchsidan att södra sandbys trupp till matchen är upplagd men inte er. så jag blev lite konfunderad.

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 feb 2013 Bengt Månsson

  Det blev tydligen 1-1 vilket jag inte förstod förrän långt efter matchens slut. Jag delar i stort din analys av matchen även om jag tycker att du tar i lite väl mycket Bosse. Spelmässigt ute på plan var väl inte skillnaden så våldsamt stor men chansmässigt var ni ju förkrossande överlägsna och borde förvisso kunnat vinna med minst 5 måls marginal. JAG SKRIVER ANNARS FÖR ATT BE OM URSÄKT FÖR VÅR ENA SPELARES SKANDALÖSA UPPTRÄDANDE I SLUTET AV MATCHEN. Det drabbade kanske inte precis er som lag men det innebar ju ändå en synnerligen trist avslutning på matchen. EN STOR ELOGE OCKSÅ TILL DEN SPELARE I ERT LAG SOM PÅ ETT MYCKET SPORTSLIGT SÄTT TALADE OM ATT HAN TAGIT MED HAND INNAN MÅLET OCH DÄRMED FICK DOMAREN ATT UNDERKÄNNA DET.

  Hoppas att inte tumultet på slutet innebär att vårt årliga träningsmatchsutbyte kommer att upphöra.

  Bengt, lagledare i Barrikaden

  Rapportera

  Rapportera

 • 24 feb 2013 Bosse Coach

  Vi spelade vår andra träningsmatch för året och vi gjorde det bra! Jag tyckte att vi spelade ut Barriakaden totalt och efter första halvlek borde vi ha ledning med minst 4 - 5 bollar.
  Vi måste sätta våra chanser och nu blir det att träna avslut!!
  Barrikaden hade inte mycket att komma med och de måste vara mycket nöjda att de slapp så lindrigt undan.
  Det blev ett snöpligt slut på matchen och jag vet inte om det blev 3-0 till oss eller 1-1 eller 2-1???

  Rapportera

  Rapportera

 • 7 maj 2012 Målvaktscamp sommar 2012

  Nu kör vi vidare på förra årets succé! Sommarcampen tar plats på Valhall Park den 18-20 juni. Målvaktscamp är ett unikt nationellt projekt vars syfte är att hjälpa unga fotbollsmålvakter (både tjejer och killar) att få specialträning av några av Sveriges bästa målvaktstränare. Exempel på gästtränare som deltagit är Jonnie Fedel MFF, Pär Hansson HIF, Hedvig Lindahl Kristandstad DFF, Gert Hansen Elfsborg, Thomas Ravelli, Matt Pyzdrowski Ängelholms FF, m.fl. Gästtränarna leds av Campens huvudtränare Janne Möller. Det är begränsat med platser. För mer information, besök www.malvaktscamp.se

  Rapportera

  Rapportera

 • 25 dec 2011 HåkanA

  God Fortsättning alla "hallänningar"!

  Rapportera

  Rapportera

 • 9 okt 2011 Mats Jutwreten

  Hej! Jag hoppas ni kommer till Köpingebro IF: s Damturnering inomhus även 2012. Läs mer på vår cupsida: http://www.laget.se/KIFDAMCUP/

  Rapportera

  Rapportera