• Referat: Hvetlanda GIF 2 9-m - Hjältevads Mariannelunds I...

Till matchen mot Vetlanda reste vi med ett reducerat manskap. Sjukdom och skador gjorde att vi fick spela med ett 9-manna lag. Pga strul med bilar på vägen till matchen fick vi kort tid till en bra uppvärmning. Detta resulterade i att Felix sträcker sig på uppvärmningen och vi fick genomföra matchen med endast en avbytare. Stora ytor att kontrollera och spela på vid 9-manna match gör det alltid svårt. Vi får inte riktigt till det offensivt i matchen, men kontrollerade den defensivt. Vi visar på god lagmoral och vinner rättvist med 2-0. Starkast prestation i första halvlek står Tajdin för och i andra halvlek William. FB P-02 4 sep 2018 0kommentarer
  • Referat: Hultsfreds FK - Hjältevads Mariannelunds IS 9-m

Matchen började med ett spelövertag för hemmalaget som kunde tagit ledningen tidigt i matchen, men målet blåstes av för offside. Tidiga vardagsmatcher denna tid på året gjorde återigen att vi inte riktigt fick förbereda oss ordentligt för match. Annars var förutsättningarna de allra bästa. Fint väder och fantastisk fin plan på Knektavallen. Idrottsplatsen som ligger så vacker intill Hulingens strand. Vi tar ledningen på en hörna och det ger oss energi. Vi växer in i matchen och kontrollerar den hela vägen till slutet. Kul att se utvecklingen på våra ytterbackar Noa och Admir, som får lite extra plus idag. Mål: Mustafa 2, Emil, Benjamin Ass: Tajdin, Joel, Benjamin, William FB P-02 28 aug 2018 0kommentarer
  • Referat: Hjältevads Mariannelunds IS 9-m - Gullringen kom...

Rakt igenom en mycket välspelad match från oss. Vi visar prov på rörelse, fart, passningskvalite, spelbredd och speldjup. Kul att se killarna visa upp dessa fina kvaliteer som vi nött år efter år på träningarna. Alla bidrar till att laget spelar så bra. Lite xtra beröm får Noa, Mustafa och Benjamin. Mål: Mustafa 2, Benjamin 2 Assist: Benjamin, Oskar, Tajdin, Gabriel FB P-02 23 aug 2018 0kommentarer
  • Träningsstatistik våren 2018

51 träningspass under våren 2018 FB P-02 12 jul 2018 0kommentarer
  • Referat: Hjältevads Mariannelunds IS 9-m - IFK Västervik 9-m

Vårsäsongen avslutades med att lagen rättvist delade på poängen denna sköna sommarkväll. Hemmalaget tog ledningen genom ett fint anfall där Tajdin slog ett perfekt inlägg på bortre stolpen där Willliam ”Bobo” Stejdahl säkert tryckte in bollen på volley. Västervik kvitterar och tar sedan även ledningen innan Benjamin ”Beny” Bengtsson tar sig igenom och trycker dit kvitteringen. 2-2 i halvtid. En bra första halvlek där hemmalaget visar prov på bra passningsspel och rörelse. I andra halvlek tar bortalaget tidigt ledningen igen och lyfter sitt spel avsevärt. Det blir tuffare och ett mer böljande spel i andra halvlek. Återigen kvitterar vi på ett väl uppbyggt anfall på högerkanten där Bobo slår ett inlägg som Josef trycker in. Sista 10 minuterna går vi verkligen för segern och skapar 3 otroligt fina lägen som vi dessvärre inte lyckas sätta. Stabil insats av laget idag där vi visar på enorm styrka, då vi har flera nya startspelare från 03-laget. Bra laginsats med extra plus till Admir Mujanic och Emil Karlsson. Mål: Bobo, Beny, Josef Ass: Tajdin, Bobo FB P-02 30 jun 2018 0kommentarer