• Bild från hemmapremiären mot Kalmar

Bild från kioskvinkeln =) Fler bilder finns under mappen Bilder Herrlag 26 okt 2015 0kommentarer
  • Referat: HK Vaggeryd - KFUM Kalmar HK U

Gött med vinst i hemmapremiären mot KFUM Kalmar HK U, som slutade 27-20. Matchen startade jämnt och lagen turades om att hålla ledningen. Killarna höll inte så tätt bakåt som jag hoppats på och gjorde en del slarv i anfallen, säger tränaren Jessica. I halvlek stod det 13-14 till Kalmar. I andra halvlek ändrade Vaggeryd sitt spel i anfall genom att öka tempot och spela handboll med mycket rörelse, samt ett hårdare och tätare försvar. Något som ändrade sifforna på tavlan till en ledning som Vaggeryd höll resten av matchen. Jessica är mycket nöjd med sista delen av matchen då killarna enbart släppte in 6 bollar bakåt och gjorde 14 bollar framåt. Ett extra stort plus att killarna kunde hålla tätt i försvarsspelet med enbart 4 man på plan mot 6 i cirka 3min. Extra plus till målvakten Mikael Andersson, Andreas Schoeneck och Johan Nöjd. Herrlag 26 okt 2015 0kommentarer
  • Hemmapremiär!! INSTÄLLD!!

Matchen är inställd på grund av spelarbrist i Kalmar. Herrlag 14 okt 2015 0kommentarer