• Referat: Osby matchen

Gör nog årets sämsta första halvlek försvarsmässigt, har problem med deras små tekiska spelare som gjorde lite som dom ville med oss. Vill ge ett extra beröm till Josefine Svensson och Nellie Svaneland som jobbade på i 90 minuter. Vi har tur som vinner och ni visar åter en gång att ni är starka i andra halvlek. Måste även beröma Osby som är ett bättre lag än vad tabellen visar och har planens bäste spelare Lovisa Nord Axelsson. Sedan vill jag tacka Linnea Bjerre som tyvärr inte kan spela mer då hennes rygg sätter stopp, önskar henne all lycka till i framtiden. Damlag 7 jun 2016 0kommentarer
  • Referat

Här kommer lite fakta om de 4 senaste matcherna Stehag borta där vi vinner med 6-1 och har en massa avslut som vi tyvärr bommar, men gör en bra match. Hanaskog borta där var vi nervösa innan matchen (jag o Stefan) gör det jättebra då vi inte släpper till mycket, är effektiva i våra omställningar och har många fina kobinationer vinst 4-0. Östanå hemma och allt rullar på, där räddar Linnea oss i första halvlek och går till pausvila med 2-0, sedan får vi en perfekt start på andra genom mål av Tilda i bortre krysset vilka hon gjort nu i 3 matcher(jävligt snygga) sedan fortsätter vi att sätta press på deras spelare och snabba omställningar och målen kommer vinst med 6-1. och sedan mot Vittsjö fortsätter allting gör en skaplig första halvlek 0-0. sedan i andra visar vi att vi är starka som vi vinner med 5-1 Kan man vara annat än nöjd som ledare Damlag 31 maj 2016 1kommentar