Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Hönö IS A/B-Lag Herrar

Följ

A/B-Lag Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Övriga Matcher 2013

Match

Zenith

3 - 2
16 februari 2013
11:30

Hönö IS

Referat

Referat: Zenith - Hönö IS

Första träningsmatchen avklarad och vi fick i alla fall praktisera lite av det vi tränat på.
Vi började matchen precis som vi ville och vi lät bollen rulla runt i laget. Jag tycker själv att det såg riktigt bra ut när vi vågade rulla runt.
Det vi inte hade med oss var väl att vi endast hade 2 avbytare och att vi absolut inte är uppe i matchform än med tanke på att nästan alla legat i influensa och att vissa fortfarande inte var riktigt friska, några fler avbytare så hade vi nog kunnat hålla tempot uppe.

Första halvlek var definitivt vår och vi ledde med 0-1 i halvtid efter mål av Erik som matchen igenom gjorde en gedigen insatts.
I andra halvlek så började vi tappa mer och mer efter att Zenith vänt resultatet till 2-1 på drygt 2 minuter. Deras första mål är ett försök till skott som missar mål och är på väg mot hörnflaggan, dessvärre så är vi bolltittande och missar en framåtstörtande Zenitspelare som får till en bra träff och bollen går in i mål.
Mål nr.2 kommer till på en hörna där vi i förstaläget får undan bollen men tyvärr så har vi inte markering på alla spelare och är lite stillastående och det resulterar i ytterligare ett mål för Zenith.

Efter ett lite otajmat byte så kommer Zenit's tredje mål. Balongträff en bra bit utanför straffområdet som går i en hög båge och in i mål.
Efter detta så går vi ner på en trebackslinje och Bryngel går upp på topp. Vi tar över spelet igen och trycker på ordentligt vilket resulterar i ett riktigt snyggt och välplacerat mål av Hampan. Vi fortsätter att trycka på och vi har några riktigt bra målchanser som till exempel Bryngels mottagning och skott som smiter strax utanför.

Tyvärr så räckte tiden inte till och Zenit vann med 3-2.
Det finns ändå mycket att ta med sig ifrån matchen och en sak är vår inledning i matchen med fint passningsspel och rörelse (kommer att bli bra). En andra sak är att trots att vi ligger under så kan vi frångå vår spelide genom att göra förändring i uppställningen och NÄSTAN lyckas vända matchen igen.
Många av er kämpade och slet på matchen och ni är värda beröm för det men en kille som jag vill lyfta fram lite extra är Alexander Wallich som gör sin första match och gjorde det över förväntan, han är löpstark som få och jag tror inte det var någon som lyckades springa ifrån honom samt att han är stark/stabil och på ett schysst sätt kan erövra bollen eller avstyra ett försök till djupledslöpning från motståndare (bra gjort Alex).

Nu ser vi fram emot nästa veckas träningar och tränar på ordentligt för att i nästa träningsmatch ta oss ann Knippla på Prästängen.
Vi syns på måndag mvh.Tränartrion :)
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Hampus Sjöström 1 1 0 0 0 1
Nicklas Bensby 1 0 1 0 0 1
Christoffer Jansson 1 0 0 0 0 0
Fredrik Hansson 1 0 0 0 0 0
ÖÖ Hansson, Stenbom Fredrik 1 0 0 0 0 0
ÖÖ Josef ö Wendesten 1 0 0 0 1 0
ÖÖ Okafor David 1 0 0 0 0 0
ÖÖ Skog ö Fredrik 1 0 0 0 0 0
ÖÖ Tobias Jansson 1 0 0 0 0 0
ÖÖ Wallich Alexander 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
ÖÖ Skog ö Fredrik 1 0 0 0 3 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng